Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Товарен автомобил е бил запален в Берковица, има щети по още два съседни, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.

В сряда през нощта, в 3.25 часа, е постъпил сигнал за горящо возило. Обадилият се заявил, че автомобил е пламнал в района на автогарата в града.

На място е изпратен дежурен автопатрул, който установил, че при наредените в редица товарни автомобили гори кабината на „Газ 66” с монтанска регистрация, собственост на 32-годишен местен жител. Огнената стихия е потушена от служители на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението".

Дежурна оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. При него е установено, че предната дясна гума на автомобила е силно обгоряла. На намиращия се вляво от него паркиран товарен автомобил „Мерцедес” с монтанска регистрация е залята предната лява гума с вещество с неизяснен произход.

При огледа е установено още, че са обгорели предните гуми и левия мигач на трети товарен автомобил, който след възникналия пожар е бил изместен и паркиран на разстояние около 20 метра от изгорелия товарен автомобил.

По случая е образувано досъдебно производство в районното управление в Берковица.