Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на седмицата имате възможност да подновите приятелството си с ваши партньори, с които отношенията ви бяха обтегнати заради недоразумения, породени от вашата нетактичност и непреценени реакции. Ще се справите с тази нелека задача, ако не отказвате съветите от хора, на които вярвате. От понеделник появата на влиятелна личност ви закриля и ви проправя пътя към успеха. Без оглед на трудностите запазете спокойствие, за да си спестите грешки. Избягвайте конфликтите с колегите и ръководството, които може да предизвиквате сами, ако прекалите с опитите да наложите мнението си. В състояние сте да се справите с проблемите, ако не позволите на субективните оценки да ви попречат.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, но можете да си създадете проблеми, ако си внушите, че не сте обичани. С поведението си само се обричате на депресии.

ЛЮБОВ Изневерили сте отдавна и сега си патите заради вече приключило увлечение, което обаче не сте прекъснали напълно. Не очаквайте да приемат извиненията ви.