Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

Следващия път, когато влезете в скайп, не пропускайте да напишете в търсачката всички възможни разновидности на Briana Banks.

Нищо чудно да пуснете камерата и от отсрещната страна да се пипа една от най-прелестните и известни порноактриси за всички времена.

"Никой не вярва, че съм наистина аз, до момента, в който не ме видят потна на монитора си. Обожавам изражението им. Свършват светкавично и едва си поемат дъх", обяснява в интервю пред Дейвид Съливан от AVN красавицата.

Бриана Банкс е една от най-сексапилните хубавици, които някога е раждала порноиндустрията. С мерките си

90:65:75

може да разгорещи всеки. Истинското име на родената в Мюнхен, Германия, едрогърда прелест е Бриана Бани. Започва кариера във филмите за възрастни едва на 19 години. Блондинката е оставила името си в историята на порното с едни от най-горещите анални сцени пред камера. В годините, когато над порното тежи булото на свян и тайнственост, Бриана Банкс снима сцена с двойно анално проникване. Няколкоминутният откъс до ден днешен остава една от най-гледаните и емблематични за порноиндустрията.
В края на 2010 г. нейно интервю за аматьорския сайт Pointsincase.com с 22-годишен колежанин предизвиква

истински фурор


В публикувания разговор, проведен по скайп, Бриана не отговаря на традиционни въпроси за най-любимата си сцена и реакцията на родителите си. 34-годишната брюнетка не спира да иска голи снимки на студента по журналистика. По-късно му предлага да си пуснат камерата по едно и също време и да се гледат как свършват. Отговорите є са кратки и

безумно възбуждащи


Фенове по цял свят със съмнение поглеждат на интервюто на колежанина с псевдоним brixo78. Предполагат, че е фалшификат или измислица. Жената, обяздила всички най-изявени порноактьори от сой, едва ли би си търсила партньори в мрежата убедени са верните почитатели. Но са сбъркали. В интервюто си пред Дейвид Съливан Бриана Банкс обяснява, че е буквално пристрастена към виртуалния секс с непознати. Всеки път, когато се доближи до клавиатура и мишка, си доставя неземно удоволствие.
"Разведох се, след това се разделих със следващия ми приятел. Нямам сили да се впускам в поредните сериозни отношения. Искам единствено секс. А виртуалният ме подлудява дори повече. Мъжът може да се намира на стотици хиляди километри, може да не говорите един език, но да свършвате по няколко пъти на вечер", обяснява палавата русокоска. Тя е сред най-известните и разпознаваеми порноактриси по земята. През 2003 г. Бриана сключва

брак с порнозвездата

Боби Витале. Страстта им не трае дълго. След няколко поредни разочарования Бриана е решила да се отдаде изцяло на кариерата си. Актрисата с най-дългите крака в бизнеса за възрастни основавава своя собствена компания през януари 2009 г. - "Бриана Банкс ентертейнмент".
"На 18 години работех в магазин за приложни изкуства, после станах секретарка във фирмата. Работех всеки ден от 9 до 6. Още имах връзка с първия си приятел, правех секс в мисионерската поза и не бях гледала нито едно порно", обяснява Бриана Банкс. Животът на

свенливата блондинка

е на прага на коренна промяна. Нейната звезда в порното изгрява с актова фотография през 1997 г. в различни списания за възрастни. Първият є филм е "Палави студентки +18". В индустрията започва работа под псевдонима Мираж, но през 2000 г. си го сменя на Бриана Банкс, по съвет на нейната колежка Лита Чейз.
"Отидох на обяд в студиото за снимки. Чакаше ме поредната неколкочасова секссцена със жена. Правех си сама грима и косата. Изведнъж по коридора видях най-красивото същество. Руса, с огромни гърди и прелестна осанка. Обещах си, че ще заприличам на нея. Лита Чейз ме научи на всичко - и в секса, и в живота", обяснява Бриана. След запознанството тя си прави няколко поредни

операции на бюста

по примера на Лита Чейз. Слага си общо 350 кубика във всяка една от гърдите си. Освен с приказната Лита, работата є я среща и с един от най-желаните порноактьори - Роко Сифреди. Звездата на италианското порно се е снимал в около 1300 порнофилма, преди да сложи край на кариерата си през 2004 г.

"Няма да забравя огромния член на Роко. Благословена съм с професията си и никога няма да се откажа", обяснява Бриана.