Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тити Папазов СНИМКА: Архив
Тити Папазов СНИМКА: Архив

Миноритарният собственик на "Левски" Константин Папазов-Тити обясни ситуацията и с екипировката за новия сезон, след като представителят на Macron Георги Георгиев заплаши със съд за шестцифрена сума. Ето какво написа Тити във фейсбук:

Здравейте, в подкрепа на нашите обещания за прозрачност, намирам за уместно да запозная всички с така шумно отразяван договор за екипировка с Joma.

През месец декември собствениците на клуба започват преговори за екипировката сезон 2020/2021 г. Държа в тази връзка да отбележа доста важен факт. Клубът има в този момент действащ договор със "Спорт Депо", валиден и за сезон 2020/2021.

Януари месец, мощните финансово собственици подписват договор с Macron при условия, които днес ние не може да си позволим.

При новосъздадената ситуация в клуба за нас сумата от близо 140 000 лв., които трябваше да заплатим авансово за екипировката, би било кощунство спрямо всички наши служители в администрацията.

За пореден път на помощ се притече наш стар познат-спасител.
Joma-България бяха нашият най-коректен не партньор, а кредитор за юбилея. Цяла синя България помни вековната фланелка.

През м. септември 2017 г. бях помолен от Евгени Русев (синът на Спас Русев) да бъда медиатор на среща между него и Валентин Николов от Joma. Темата на срещата беше желанието на клубът да бъде прекратен предсрочно действащият в момента договор с Joma и това да стане без неустойки за "Левски". И тогава и сега повторно БЛАГОДАРЯ на г-н Николов за жеста,който направи към клуба. Думите му бяха "Левски" не се съди". Давам тази информация за пример как постъпи Joma с "Левски" и как сега получи своя коректен реванш. Macron e марка с огромен ръст в последните години. Нито за миг не сме поставяли под съмнение качеството на продуктите им. Има много просто обяснение. В сегашното състояние на клуба винаги бихме предпочел екипи без пари(смятам,че "Левски" го заслужава) вместо 140 000 лв.,които наистина ние нямаме.

Относно пропуснатият 1 млн. лв. за три години от бъдещи продажби на екипите за фенове, имам уверенията на Joma, че резултати ще са над 1,2 млн.

Екипировката е важна, важна е цената, важно е качеството, но най-важно е да се купува от феновете. Ние смятаме,че сме взели правилното решение за "Левски".

Още веднъж потвърждавам, че по никакъв начин не отричам основателите претенции на представителя на Macron г-н Георгиев. Знам,че той е вложил много време и личен авторитет да реализира този договор.

От името на клуба му се извинявам за причиненото неудобство и компрометиране пред неговите партньори. Позволявам си обаче още веднъж да му дам примера,как постъпиха от Joma през 2017 г. и не осъдиха "Левски". Винаги морала натежава над качеството и парите.
В мое лице г-н Георгиев има сериозен кредит. Аз знам, че договорите са за да се изпълняват. Губя от авторитета си, но печеля финансови интереси за "Левски".