Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На 15.07.2020 г. между 6 ч. и 14 ч. е проведена специализирана полицейска операция на територията на Участък Бойчиновци. В акцията са участвали служители на секторите „Противодействие на криминалата престъпност” и „Противодействие на икономическата престъпност” в ОДМВР Монтана. По време на операцията са посетени 2 сигнала. Извършени са проверки на 18 лица от криминалния контингент и са разкрити са 2 престъпления – взломна кражба на вещи от къща в с. Охрид и извършване на лихварска дейност от 4-ма мъже в с. Портитовци.

32-годишен жител на с. Охрид е установен по „горещи” следи като извършител на кражба на камера, прожектор с фотоклетка, чанта за документи и домашна посуда от къща в с. Охрид.

В полицейския арест на РУ Монтана са задържани 4-ма жители на с. Портитовци, уличени в лихварска дейност. При претърсване на частен имот с 2 едноетажни къщи в селото, едната от които обитавана от двама местни жители на 34 г. и 31 г., са иззети тефтер с изписани в него имена и суми; пълномощно, заверено от кмета на селото; свидетелство за регистрация част първа за лек автомобил с монтанска регистрация; комплекти с документи за продажба на автомобили - договори, удостоверения, фактури, разписки; документи за покупко-продажба на недвижими имоти.