Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Синът на Лиса Мари, копие на великия си дядо, бе открит мъртъв месец преди годишнината на Краля

Губи трима любими мъже твърде млади

Бен наистина прилича на Елвис. Всички се обърнаха и го погледнаха. Искаха да се снимат с него" - това сподели преди време за сина си Лиса Мари, която е дъщеря на Краля на рока Елвис Пресли.

Бенджамин Кио, който е внук на една от най-големите музикални икони в историята е открит мъртъв с огнестрелна рана в дома си в Калабасас, Калифорния. Според анонимен източник от полицията 27-годишният мъж се е самоубил.

"Майка му Лиса Мари Пресли е напълно разбита, неутешима и опустошена", съобщават близките й.

52-годишната жена

обожава сина си и той бил "любовта на живота й".

Все пак тя се опитва да остане силна заради 11-годишните близнаци и най-голямата си дъщеря Райли.

Бенджамин Кио беше по-малкият от двете деца, които Лиса Мари имаше с първия си съпруг, музиканта Дани Кио, с когото се разведе през 1994 г.

Лиса Мари Пресли има четири брака зад гърба си, като сред бившите й съпрузи са актьорът Никълъс Кейдж и друга покойна музикална легенда Майкъл Джексън. Мъжете й за съжаление, умират млади.

Споменът от кончината на именития й татко

едва ли някога ще избледнее. Тя го открива с лице върху килима и се втурва да се обади по телефона на бившата му приятелка Линда Томпсън.

"Баща ми е мъртъв! Задушен е в килима! - спомня си тя. - Тялото му беше в къщата три дни и имаше нещо много странно успокояващо в това."

През 1994 г., само 20 дни след финализирането на развода с първия й съпруг Дани Кио, Майкъл Джексън и Лиса се женят. Бракът продължава две години заради различни проблеми. Най-вече заради обвиненията, че Джако е злоупотребявал с малки деца. Въпреки раздялата

двамата остават близки

до смъртта на звездата през 2009 г.

Лиса Мари се ражда точно 9 месеца след сватбата на нейните родители на 1 май 1967. След техния развод през 1973 година, Лиса прекарва по-голяма част от времето с баща си в неговото имение "Грейсланд" в Тенеси, но по-рядко посещава майка си в Бевърли Хилс.

След смъртта на Елвис през 1977 година тя заживява постоянно в Бевърли Хилс. В завещанието си Елвис Пресли оставя имението на баща си, но след неговата смърт и след като Лиса Мари навършва 25 години, тя става единствен наследник.

Започва да употребява наркотици, когато е едва на 14. Въпреки това тя твърди, че ги е отказала напълно на 17-годишна възраст.

Трагедията със сина й идва месец преди да се навършат 43 години от кончината на великия Елвис.

Неслучайно Краля е една от най-значимите икони на ХХ век. Той бе истинско олицетворение на американската мечта - от бедно момче в Тупело съвсем млад стана най-купуваният соло изпълнител за всички времена с около 1,3 млрд. продадени плочи. Като само в САЩ е те наброяват 199,5 млн. копия.

Невероятната житейска история на Елвис Пресли започва с раждането му през 1935 г. в семейството на Върнън и Гладис Пресли в къща с две стаи в Тупело, Мисисипи. Той и родителите му се преместват в Мемфис, Тенеси, през 1948 г.

Две години по-късно Елвис постига успех и плочата му се изкачва до първо място в националната класация на "Билборд". Концертните му изяви привличат все повече зрители, а младежът започва да печели достатъчно, за да извади родителите си от мизерията.

Заедно с това привлича вниманието на големите звукозаписни фирми. Със звук и стил, които уникално съчетава с разнообразни музикални влияния, той размива социалните и расовите бариери на времето. Вероятно и затова Елвис постави началото на една нова ера в американската музика.

Въпреки успехите в шоубизнеса, които следват един след друг, най-щастливият миг в живота му е раждането на дъщеря му.

Близката приятелка на Елвис и Присила - Нанси Синатра, твърди, че в този ден

Елвис бил в екстаз,

когато й се обадил, за да й съобщи новината. Според нея Краля е бил разкъсан между щастие и тъга.

"Той беше толкова трогнат от преживяването - разкри Нанси. - В същото време Елвис не можеше да се отърси от усещането за голяма тъга". Звездата признава на Нанси, че не е честно Лиса Мари да има толкова голяма благословия, докато едно дете, родено в гето, същата нощ трябва да тъне в бедност. Може би затова година по-късно звездата пуска хитовия си сингъл "В гетото". Краля не е живял в изключителна бедност като дете, но е израснал в семейство от работническата класа, където парите винаги са били дефицит.

Дали именно тази тъга, с която Краля ориса дъщеричката си още в първия ден, не съпровожда Лиса Мари през целия й живот?