Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От първия ден на седмицата ви съветвам да се оставите в ръцете на съдбата. Приемайте това, което ви поднася, с търпение и без емоция. Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задачи, за да не се изложите с неочакван провал. От понеделник се пазете от разправия, за която причина сте вие с инатливото си и агресивно поведение, защото се противопоставяте на вижданията на вашите колеги. Емоцията ви пречи да приемете съветите и да се вслушате в градивната критика. Преценявайте думите си, защото ще се изпокарате с вашите колеги и след това трудно ще възстановите отношенията си. Не предизвиквайте нежелателни промени с думите и действията си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е зависимо от психиката ви. Депресивните състояния зачестяват. Нервността ви е във ваша вреда. Бъдете сдържани и се пазете от премеждия и травми.

ЛЮБОВ В личните ви отношения е хаос, защото губите представа за желанията си. Изплашили сте интимната си половинка с агресията си. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.