Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Локомотив" Пловдив е тежко поразен от Covid-19, седмица след като спечели Купата на България. Вратарят Илко Пиргов трима негови съотборници са дали положителни проби, съобщи "Марица".

Заразени са и 50 фенове, които са участвали в тържествата за спечеления трофей. Данните за новото огнище на "Лаута" ще бъдат отразени от Националната информационна система в полунощ.

"Черно-белите" отпразнуваха големия успех с купон в дискотека "Сикретс" под тепетата, където вече шестима души от персонала са доказано заразени. Четирима абитуриенти, празнували в заведението, също дадоха положителни проби.

В понеделник вечерта черно-белите проведоха и грандиозно шествие по улиците на Пловдив. Футболистите и треньорите бяха приети от кмета Здравко Димитров в заседателната зала на общината. На тържествената сбирка, на която всички носеха маски, присъства и областният управител Дани Каназирева.  

Другият пловдивски гранд "Ботев" също се оказа поразен от заразата. Президентът на клуба Георги Самуилов лично потвърди, че е приет в болница, където се лекува от COVID-19.

По непотвърдена информация футболист на тима също е дал положителна проба.