Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иван Гешев КАДЪР: NOVA
Иван Гешев КАДЪР: NOVA

Прокуратурата не коментираме политически изказвания, нашата работа е да събираме доказателства. Какво седи зад политически интереси може да си отговори всеки гражданин, който се запознае с техните тези. Това каза пред журналисти главният прокурор Иван Гешев. 

"Ние чистим България от бизнесмени, които замърсяват България, които са осъществили престъпления, независимо дали са бизнесмени, олигарски, социално слаби. Има време за всяка работа под небето, има време за война, има време за мир, за мълчание. Ние сме във фазата, в която доста неща разкъсахме и е време да ги съединим и сме във фазата на войната", каза главният прокурор. 

" Става въпрос за тероризъм. Това е чувствителна тема, колегите ще преценят дали ще уведомят медиите, за конкретния случай. Информация ще бъде дадена утре", каза Гешев за арестуваните за разпит в Бургас

"Подсъдимият Прокопиев не е по-различен от подсъдимия Цветан Василев, Арабаджиев, Банев, Миньо Стайков, от обвиняемите Бобокови. Всички те са невинни до доказване на Прокопиев. Единствената прилика между Прокопиев и Брендо е защитата им и това може да е случайно. Единият е осъден, другият е невинен до доказване на противното. Гражданите да не слушат кой какво говори, а кой какво прави", каза Гешев. 

Очаквайте подробности.