Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тома Биков - депутат от ГЕРБ
Тома Биков - депутат от ГЕРБ

Снимал е човек, който е много близък до г-н Борисов, заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков по Нова тв. Но няма доказателства за това. Цветан Цветанов е един от тези хора, но повтарям, няма доказателства.

Направо е смешно, че в България има човек, който спи с пистолет върху парите. "За мен е чист монтаж", заяви Тома Биков. Според него единствено спящия Борисов е истинска снимка.

"Вече е ясна битката с Васил Божков. Той написа веднага, че трябва да си върнем България. Кой е решил да му помага е друг въпрос. Има хора, които мътят водата, за да си върнат България", допълни Биков.

"Аз лично пък вчера взех решението да стана член н ГЕРБ. ГЕРБ е 1 милион души. Защото трябва да се помогне да се консолидира властта. Която бе разпиляна. Бойко Борисов е човек, който се явява на избори и тогава управлява. Васил Божков не се е явявал на избори, но по различни е имал власт", допълни Биков.

Според него записът на Борисов с думите за Цвета Караянчева са монтаж. И Борисов имал обосновано предположение кой го е направил.

"Снимките показват, че премиерът не е защитен. Винаги е имало свободна атмосфера около него. Тоалетната е точно до тази стая", допълни той.

Най-смисленото нещо в мандата на президента Румен Радев е, че може да управлява дрон, отбеляза Биков.

Според него атаката е започнала толкова рано, защото някои хора губят пари. И бързат, за да си ги върнат.

Тома Биков е категоричен, че правителството ще издържи. За да не изпадне България в икономическа криза.