Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

АНГЕЛ КУНЧЕВ
АНГЕЛ КУНЧЕВ

Главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев заяви, че е бил заплашван с „гнусни есемеси“, в които е имало ругатни.

Той сподели това след въпрос дали би отишъл на диспут в БТА, на който е поканен заедно с представители на оперативния щаб от лекари, сред които и д-р Атанас Мангъров, предава btv.

"Засега предпочитам да не влизам в подробности, няма какво да дебатирам с тези хора, в момента да водим научни дискусии - не е моментът, ще объркаме хората. Не бягам от такава дискусия, но няма аз да им осигурявам присъствие в медиите, защото видях, че една от основните им тези е, че сме имали достъп до всички медии, а пък те – не. Не съм PR на никого", обясни Кунчев.

Той заяви и че някои от хората са му пишели „гнусни есемеси, заплашителни и с ругатни“.

"Няма какво да говоря и генерал Мутафчийски е получавал такива", добави Кунчев. 

Дебат на тема „Коронавирус“ с участието на Националния оперативен щаб поискаха някои от основните критици на структурата чрез отворено писмо, изпратено и до медиите.

Доц. Атанас Мангъров, д-р Георги Тодоров, д-р Стоян Алексов, д-р Владимир Николов и бившият евродепутат д-р Антония Първанова през последните месеци категорично се противопоставят на мерките, вземани от държавата срещу коронавируса и сега искат да докажат правотата си на диспут в БТА на 17 юни.