Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Божков превръща лични отношения в защитна теза Севделина Арнаудова. Снимка Фейсбук

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков превръща лични отношения в защитна теза. Такова обвинение към него отправи Севделина Арнаудова, политически съветник на премиера Бойко Борисов по връзките с медиите.

Тя публикува във фейсбук отговор на обвиненията на Божков, отправени също през социалната мрежа.

„През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул. „Московска“ 43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше“, написа Божков сутринта на страницата си във фейсбук.

Статусът му е в отговор на твърденията на Борисов от петък вечерта, че не е взел нито стотинка от Васил Божков, а един единствен път бизнесменът му е подарил пура. Така Борисов отговори на обвиненията, че хазартният бос е плащал на него такса да не бъде закачан бизнесът му.

„От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!

И Вие #БъдетеЗдрав“. Това гласи пълният отговор на Арнаудова до бизнесмена, пуснат от нея във фейсбук.