Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

Депутатът от ГЕРБ Николай Коцев тази седмица излезе с революционната идея да затвори министрите от собственото си правителство в пещерата "Леденика" и да не ги пуска оттам, докато не разрешат проблемите на местното население.
Друго си е човек да е от управляващата партия! Знае как да подхване нещата, за да има резултат. Останалите жални ентусиасти вдигат стачки, пишат отворени писма, изказват се от трибуната в Народното събрание, та белким нещо стане. Но не - резултат няма! Друго си е да хванеш Министерския съвет и да го натикаш в "Леденика". То сега както спряха и парното в най-големия студ, добре ще си позинзирикат вътре Борисов и компания. А като настинат, ще трябва да се лекуват сами, защото както стана ясно напоследък, България отделя 6 ПЪТИ(!) по-малко пари за здравеопазване, отколкото в нормалните страни от ЕС.
Може би в "Леденика" министрите и смелият им вожд поне за малко ще се почувстват като тези 10% от населението, които тези дни бе отчетено, че удариха социалното дъно. Или като останалите 89%, които бодро са закрачили натам. Тези, които са гладни, Дянков ще нагости с постна пица, тези, които са глупави, Вежди ще образова с приказки за Българския Лувър, а ако министрите ги хване страх в тъмното, могат да се развличат с различни игри и викторини. Като тази в Пещера. Само че вместо накрая да се получава: "Ние сме с ГЕРБ, с теб сме по-силни", да излиза нещо от сорта на "Ние сме с Бойко, той е най-силен", че на човека му писаха петица напоследък и е разстроен. Може и да се ободрят с новите ароматизатори във формата на Тато и Бойко Борисов, тъкмо в тъмното няма да се види кой какъв е предпочел. Не че има разлика...
Най-добре ще е депутатът Коцев да вкара в пещерата още и президента, главния прокурор, Сидеров и 5-6 съдии за гарнитура и никога да не ги пусне да излязат от там.
Ех, мечти...