Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ползата за Света от това, че водещи страни бяха силно засегнати от корона вируса, ще доведе до осъзнаване на случилото се и налагане на нови модели на селищно изграждане. И не само селищно.
Ако ковид-19 беше ударил предимно нас и подобни на нас, щяхме да викаме - това си беше един грип, и Светът така и нямаше да разбере какво предупреждение му направи природата...
Все повече се налага виждането, че небостъргачите и голямото скупчване на жилищни сгради и квартали си отиват. Напред излизат - къщата с двор и едноетажното селище.
"Логиката на пазара подсказва, че след като офис пространството престане да бъде необходимост, няма да мине много време преди да спре да бъде дори опция."
"Упадъкът на офис сградата сам по себе си ще отбележи голяма обществена промяна, която ще прекрои бизнес районите и моделите на транспорт."
"Мениджърите ще могат да наемат подходящите работници, независимо къде живеят, което отваря вратата към по-разнообразни екипи и би могло да помогне за съживяване на отдалечените малки селища."