Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Христо Деянов защити щерка си ЛиЛана. Снимка Архив
Христо Деянов защити щерка си ЛиЛана. Снимка Архив

Бащата на ЛиЛана, някогашният музикант, който се посвети на здравеопазването, Христо Деянов скочи на бившия съдружник на Васил Божков - Цветомир Найденов заради публикациите на бизнесмена в социалните мрежи, в които сочи Деянова за любовница на укриващия се в Дубай олигарх.

Деянов написа в профила си във Фейсбук:

"Ето какво е написал Найденов във Фейсбук /цитатът е копиран от портала abv.bg, публикуван в Gong.bg/:

"Най-печалният ни гангстер според САЩ ...ще прави избори за Левски. За членове на ЦИК ще сложи Лилана, Елена и Йоанна. Доставчик на софтуера ще е ОПГ Лилана за да е всичко честно....WTF????" ...

Нека това лице Найденов да не се занимава с дъщеря ми! Нито го познавам, нито имам желание да му чета глупостите, но нека да остави дъщеря ми Лили на спокойствие, която вече цял месец е в ареста. Предполагам, че ако се направи безпристрастно разследване на дейността на този индивид през годините, ще се установят хилядократно по-големи нарушения, отколкото обвиненията на спец. прокуратурата към дъщеря ми Лиляна с обвинения за участие в ОПГ. Нека това лице да се занимава със своите деца, ако има такива, а не да подмята името на дъщеря ми на ляво и на дясно! Нито я е създал, нито я е отгледал, нито я е възпитал и изучил, за да има право да се занимава с нея и непрекъснато да подхвърля името и за нечисти цели и битки с други хора за които само той си знае!"