Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"В четвъртък говорих с Васил Божков, а в петък - с Георги Попов. И им потвърдих, че съм готов да взема акциите. Това, което се случи в сряда, бе подигравка. С мен, с Гунди, с Гонзо, с всичките, които са били в този велик клуб. Акциите на "Левски" не може да са оръжие, а не някакъв инструмент за интриги", заяви Наско Сираков в предаването "120 минути" по Btv.

"Божков и Попов направиха много през последната година. Сега бих ги призовал да направят последната крачка и да останат завинаги в сърцата на хилядите ни привърженици - да дадат акциите. "Левски" няма да го спестяваме, а ще успеем с него", допълни Сираков.

"Стигнахме дотук заради лошото управление. Всичките, които управляваха са ми приятели. Но, за да се стигне до това положение сме виновни всички. Някои с действията си, други с бездействието си. И аз нося вина. Защото се бях дистанцирал. Може би ако бях критикувал, бях вземал отношение, нямаше да се стигне до този момент", допълни Сираков.

"Не съм готов с екип. Първо в "Левски" има сериозни професионалисти. Може би ще трябва да има попълване. Но няма да впрягам каруцата пред коня. И искам спешно решение. За да има човек, който да носи акциите", каза още легендата.

"Левски" няма само пасиви и дългове. Има футболисти, има телевизионни права, има приходи от билети. За 2020 година в най-тежкия момент за света са събрани над 840 000 лева от билети и карти. Срам ме е да ходя при премиера и да моля за кредити. Той може да се помогне само с логистика. Борисов е най-добре приетият български политик в Европа. И може много работа да свърши. Той няма как да вземе акциите, защото като премиер е такъв за всички клубове. Най-големият проблем е, как ще изглежда "Левски" след 3 години. Сега ще се оправим. С тези фенове, на които се покланям, ще се справим. Но трябва да има прозрачност", каза още Сираков.

Според него няма да се стигне до фалит. Това единствено може да стане, ако акциите не дойдат. Той допълни, че ще направи така, че всеки един привърженик ще получи акции, както и легендите на клуба.

"Съпругата ми е по-болна левкарка от мен. Тя е израстнала на 300 метра. От една страна ще бъде щастлива, защото знае как работя, когато се хвана за нещо в "Левски", но от друга страна ще бъде и малко нещастна, защото ще имаме по-малко време за нашите три прекрасни внучки", допълни Сираков.

Всеки ден се чуствал със Станимир Стоилов. Но в момента "Левски" си има треньор.