Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пуснете цялото интервю без намеси Петко Симеонов Снимка: Архив

Не мога да говоря за интервю, което изцяло е сглобено. Да го пуснат от tv1 (в техен ефир или в мрежата) без намеси, както си е вървяло от началото до края, тогава бих могъл да коментирам поведението на някои от участниците. От оригинала е оставена последната сцена, преценена като удобна от монтажиста, в която се вижда и чува, че генерала казва "яко ще умират" и на въпроса защо, той става и започва да обяснява "Защото...", тук Бенатова го прекъсва и казва не бива така да завършва интервюто.

Гледайте го! Бенатова прекъсва обясненията на генерала и интервюто.

Освен манипулацията на записа, извършено вероятно от други, Бенатова си позволява да преразказва как я бил посрещнал. Какъв е контекстът на думите на генерала, наистина ли това е казал, защо го казва?

Може да е свързано с техен предварителен разговор, какво е последвало и пр. остава тайна. Нещо повече Бенатова твърди, че той я обиждал концентрирано, опитвал се да подменя умишлено смисъла на думите и, да и се кара и да нарича това, което говори "глупост"....

Така ли е, не е ли така!?

Една жена каза, че било така. Това не пречи на фейсбук защитници на свободата на словото да се впускат в улея на дълбоките изводи.

Повтарям - tv1 да пусне неподправен записа. Целият!

От видяното мога да кажа, че tv1 създава телевизионен продукт, който привлича вниманието заради участието на генерал Мутафчийски в него.

Генерал Мутафчийски е голяма личност! Изтъкнат специалист, работил и при бойни условия. Доказа се и като ръководител на Националния кризисен щаб. Неговото публично присъствие в българското общество е в своето начало, ако пожелае. Да е жив и здрав!

Успехи, господин генерал!

От фейсбук