Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За проблема с херметизацията във "Форт Детрик", възникнал през август, медиите разбраха едва през ноември. Факт е, че там учените работят с едни от най-опасните щамове като ебола.
За проблема с херметизацията във "Форт Детрик", възникнал през август, медиите разбраха едва през ноември. Факт е, че там учените работят с едни от най-опасните щамове като ебола.

Има ли това нещо общо с грипавите американски военни в Ухан, се питат в Китай

Неудобните въпроси на Пекин към Вашингтон са много - американските финансови инжекции за института по вирусология, СПИН и ебола

САЩ смятат, че имат съюзник в Китай в лицето на лобито около премиера Ли Къцян - той е и най-силната опозиция на президента Си Дзинпин.

Китаисти смятат, че Къцян е представител на групата на глобалистите, които искат

да задълбочат връзките със САЩ

За тяхно съжаление лобито около Си Дзинпин показа на китайците, че те могат да са много повече от производители на евтини стоки и имитатори. Тази група преди няколко години настоя младите да започнат да четат фантастични разкази, да мечтая за невъзможното и резултатите днес са изумителни.

Китай регистрира такъв напредък в редица научни области, че САЩ и Европа могат само да завиждат. Независимо от различията компартията сега е единна и ще направи всичко възможно обвиненията на САЩ към лабораторията в Ухан да отпаднат. Силните им козове са няколко. Първо, институтът бе финансиран с 3,7 млн. долара от САЩ и пряко работеше с лабораторията на американските военни в Северна Каролина "Форт Детрик". Финансирането на съвместната група е прекратено. Второ, в края на ноември 2019 г. сайтът military.com съобщи, че лабораторията във "Форт Детрик" е затворена заради нарушения в херметичността. След две инспекции USAMRID - армейският център по инфекциозни заболявания, е взел това решение заради нарушения в херметичността и опасения по съхранението на опасни токсини и агенти. Лабораторията е известна с това, че работи със някои от смъртоносните щамове и бе сертифицирана с най-високите нива за безопасност. Въпреки че е затворена през август, новината се появява през ноември. Случайно или не в края на октомври бе

учението в Ухан

с участието на щатски военни, няколко от които се разболяха от грип.

Третият силен коз на Китай е свързан с обвиненията срещу инфекционист номер едно на САЩ Антъни Фаучи. В "Сайънс" се появиха въпроси, че той и негов колега са задържали почти 2 г.

оповестяването

на СПИН,

за да се разработи терапия, от която те да спечелят. През това време обаче са загинали хора. Има въпроси и защо Фаучи с лека ръка отхвърля евтиното лечение с хлорохин и настоява за ваксина, в която да се инвестират милиарди.

Следващият коз е, че ебола не е била смъртоносен щам, а се е превърнала в такава след проучвания. Същите въпроси се повдигат в публикацията и за коронавируса и доколко неговото първо издание SARS-Cov-1 е естествен щам. Така Китай също като САЩ прави своето разследване и има своите неудобни питания.