Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ
ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ

Кой преби вашия колега Слави Ангелов? Васил Божков отговаря напълно на описанието на главния прокурор Иван Гешев за поръчителя на побоя над Слави Ангелов. Това обяви пред Нова телевизия Цветомир Найденов, бивш съдружник на бизнесмена Васил Божков и човекът, подал сигнал срещу него в прокуратурата. Той обаче нямал доказателства срещу бившия си съдружник.

Васил Божков ни заплаши с убийство на 12 юни. Дотогава сме имали съвместен бизнес в една фирма и 9 игрални зали. Нашето семейство си има отделен бизнес. Не знаехме какво да правим, за това събирахме доказателства до декември срещу Божков, каза още Найденов.

И обясни, че не е знаел за подкрепа от финансовия министър Владислав Горанов към Божков. Според него бизнесменът "никога не е казвал вярна дума, може да лъже и сега". И даде за пример, че в интервюто си пред бТВ Божков е излъгал за отношенията си с ЛиЛана. "Тя му беше любовница над 10 г. Той ѝ подари джип, тя си имаше специален ден за посещения в "Нове Холдинг". Като се вгледаш в детайлите от интервюто на този човек, виждаш, че той откровено лъже", заяви Найденов. И обясни, че двамата вече са си разделили бизнеса.

Рекетите са започнали 2016 г., но поясни, че се води разследване за това и не може да коментира. "Той е толкова перверзен, че може да ни убие и с нашите пари".

"За него да поръча убийството на един човек, е както за нас да си поръчаме пица", заяви Найденов. Събрахме доказателства, предали сме ги в прокуратурата - Манол Велев, Йордан Динев, футболните съдии Антон Гецов, Христо Ристосков.

Мит е, че е бизнесмен. Имаше банка - съсипа я, имаше предприятия- фалира ги, няма банка в България която да му даде един лев кредит, каза още Найденов.

И обясни, че Божков държи акциите на Левски само за да създава напрежение и да дестабилизира държавата. „На Васил Божков акциите на Левски не му трябват, но ги държи, за да създава напрежение. Той говори с политици, за да дестабилизира държавата. Нормално е да не иска да води разговор с мен, тъй като казвам истината и знам много неща за него. Много добре познавам Тити и му казах, че малко трябва да изчака, за да получи акциите на Левски“, заяви Найденов.