Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Очаква се тези дни звездата да се завърне в Торино

Сутрин пред очите му се открива спираща дъха гледка към Атлантическия океан от имение, достойно за крал.

На покрива на луксозния дом на седем етажа има басейн, който гледа към морската шир и плажа.

Палатът разполага с общо два басейна с олимпийски размери и дори истинско футболно игрище. Естествено, фитнес залата и джакузито са в реда на нещата.

Това е домът на мегазвездата на "Ювентус" и световния футбол Кристиано Роналдо, в който той се изолира със семейството си в разгара на пандемията от COVID -19.

Още с първоначалния бум в Европа португалският нападател се прибра в имението, намиращо се в близост до 

родния му град Фуншал на остров Мадейра

Петкратният носител на златната топка остана у дома в компанията на четирите си деца, своята приятелка Джорджина, майка си Долорес, както и на брат си Хуго.

35-годишният футболист, който печели приблизително 400 000 британски лири на седмица, закупи имота още през 2015 г. за седем милиона лири.Говори се, че бившият играч на "Реал" (Мадрид) се влюбил в панорамната гледка, която и Джорджина, разбира се, също обожава.

Португалецът не се оставя на бездействието

в райските условия на дома си,

а продължава да поддържа перфектната си форма. Звездата не пропуска както упражненията за оформяне на своята мускулатура, така и редовните кардиотренировки. Роналдо редовно качва видеоклипове със своите занимания в социалните мрежи, като впечатлява и със загрявката.“Сутрешна тренировка с колоездачна сесия....тези колела са запалени", пише Кристиано в туитър към видео, на което показва как се кара с бързи темпове, демонстрирайки бицепсите си.

Освен поддържането на топформа нападателят се представя и в ролята на примерен баща.

Топреализатор номер едно в Шампионската лига за всички времена е изключително активен в инстаграм и не спира да качва снимки със сплотеното си сeмейство.

Кристиано Роналдо, който е и най-следваният човек в света в социалните мрежи, често качва фотоси на гушкане с любимата и малките от леглото, от семейната вечеря или по време на релакс в джакузито на цялото семейство, които докосват сърцата на почитателите на звездата.

Въпреки че така Роналдо се отдалечи от огнището на коронавирус в Италия, наскоро и там бяха регистрирани случаи на заразени - на разстояние 12 мили от вилата на Роналдо.

Към момента 12 местни жители в Камера де Лобос са дали положителен тест за коронавируса. Най-вероятно поради тази заплаха в последните дни се появиха твърдения, че футболистът се е преместил заедно с близките си от седеметажното имение в комплекс в

изолирано

рибарско

селище

Португалското издание Correio da Manha, което разпространи информацията, пише, че топстрелецът ще плаща по близо 4000 евро наем на седмица в новото жилище. По всичко личи, че Кристиано няма да прекара дълго време там като според "Рекорд" ръководството на "Ювентус" привиква чужденците в отбора, включително и "Ел Сиете" да се завърнат в Торино през следващите дни.

Кристиано не

се прояви като скъперник

в кризисната ситуация, превзела света, като оказа финансова помощ в борбата с COVID-19.

Нападателят наскоро дари пет респиратора в района на Мадейра - жест, който бе посрещнат подобаващо от феновете му.

Той е много щедър и вече го е доказал.

Според португалския всекидневник A Bola Кристиано Роналдо финансира също 35 места в интензивните отделения в португалските болници.

В същото време играчът губи много пари като всички спортни звезди заради коронавируса. Заразата има отрицателно въздействие върху икономиката и, естествено, футболът също не е пощаден.

От отбора на "Ювентус" обявиха в официално изявление, че играчите им няма да получават заплати през следващите четири месеци. Голямата звезда на италианския първенец също влиза в това число.

Португалецът ще изгуби съответно четири милиона евро,

разкриха медиите на Апенините.

Това е значителна сума дори за един от най-високоплатените играчи в историята на футбола. Въпреки че Роналдо даде своето съгласие, на Ботуша се заговори, че след очакваната финансова криза сегашният тим на звездата няма да може да плаща тлъстата заплата на футболиста.

Именно оттам тръгнаха слуховете за негов трансфер във френския шампион ПСЖ, както и в бившите му клубове -" Реал" (Мадрид) и "Манчестър Юнайтед".

Макар той да ги опроверга, заявявайки, че ще изпълни контракта си със "Старата госпожа", който изтича през лятото на 2022 г.,

слухове за негово завръщане на “Сантяго Бернабеу”

се появиха още преди първенствата да бъдат временно спрени заради пандемията.

Кристиано Роналдо хвана самолета от Торино до Мадрид, за да изгледа на живо последното "Ел класико" срещу големия съперник "Барселона", спечелено от "кралския клуб" с 2:0. Тогава папараците го изловиха да изразява бурна радост при головете на бившия си отбор.

Въпреки това европейският шампион с Португалия най-вероятно ще остане верен на сегашния си клуб и се очаква да бъде в топформа, когато шампионатът в Серия А бъде подновен.

Според последните информации от 4 май отборите в Италия ще получат разрешение да подновят индивидуални тренировки, а от 18 май ще могат да стартират и групови занимания.

Припомняме ви, че преди пандемията "Старата госпожа" бе замесена в заплетена борба с "Лацио" и "Интер" по пътя си към поредна титла на Италия.

Освен това "бианконерите" имат да наваксват и гол пасив след първия мач срещу "Олимпик" (Лион) в Шампионската лига, загубен с 0:1 на френска земя.