Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

ЛЕГЕНДА на древния финландски град Мариехамн гласи как върховният Бог на гръмотевиците Укко решил да направи прекрасен подарък на хората по Земята.

Изкопал в земята ров, поставил в него огнище и върху него десетина камъка.
От бликащия наоколо извор помещението се изпълнило с непрогледна пара. Хората се страхували от мистериозния ров и никой не посмявал да пристъпи.
Бог Укко се разгневил, че човеците не се радват на знатния му подарък. Завлякъл в рова най-голямата красавица на Мариехамн и я


обладал страстно


Девойката си спомняла до края на живота си неземния секс, а ровът станало любимо място на посещение на местните жители, които го нарекли "сауна".

Непопулярната легенда за първоначалното възникване на сауната вдъхновява и научен екип от международната академия за изследване на секса (International Academy of Sex Research). Под вещото ръководство на директора на академията Евън Лаан учените изследват ефектите му в сауна. И достигат до


неочаквани открития


Въпреки че представа за адска жега, мирис на дърво и пара във въздуха не действа твърде стимулиращо и малцина считат сауната за едно от най-комфортните места, учените установяват, че именно в задушливото горещо помещение сек­сът носи несравними усещания. Евън Лаан е категоричен, че едно от едновременно най-подходящите и най-опасни места за получаване на страхотни усещания е да го направите в сауната. Той е разработил специална система от правила за разтърсващ секс в горещото помещение. И е категоричен, че при стриктно спазване на няколко златни правила сексът в сауната щe се превърне в изживяване без еквивалент.
Първата стъпка към получаване на


мощен потен оргазъм


започва около три дни преди избрания ден за посещение на сауната.
"Изчистете всички токсини от тялото си, поне доколкото имате възможност. Откажете кофеина, безалкохолните и натуралните сокове и се хранете правилно. За алкохола трябва да забравите", започва съветите си директорът на международната академия за изследване на секса. По думите му сауната води до умопомрачаващ секс по няколко причини - липсата на свеж въздух, топлината и влажността. Взети заедно, всички тези фактори водят до


леко задушаване


Това намалява притока на кръв към сърцето, при което в мозъка постъпва по-малко количество кислород. Следват възбуда и еуфория, въпреки че научните причини за тези ефекти до ден днешен не са напълно изяснени. Но трябва да се внимава. Всеки, който има проблеми със здравето, по-добре да си потърси друго място.
"В избрания ден се наспете добре и не посягайте към кафето. Позволени са единствено плодове и обилно количество вода", продължава с напътствията Евън Лаан. Когато вече се пристъпи в сауната, трябва да се следват няколко златни правила.
"Настройте температурата на 70-80 градуса. По-висока ще натовари твърде много сърцето", допълва Евън Лаан. И е категоричен, че един от най-сладките моменти на секса - любовната игра, е строго


забранена в сауната


"Напълно забранена е любовната игра. Започвайте направо, иначе няма да ви останат сили. Изберете поза, в която и двамата лежите - най-добре "лъжички", плътно залепени на дървените пейки", обяснява директорът на международната академия за изследване на секса. И продължава с препоръките си.

"Пестете си въздуха, иначе ще започнете да се задъхвате твърде силно. Мощните охкания ги оставете за друг път", дава още напътствия Евън Лаан. По думите му, ако усетите сериозно сърцебиене, задължително отворете за малко вратичката.

 

Порното в сауна - фалшиво


ЕДИН от най-любимите сюжети във фил­мите за възрастни е именно сексът в сауна. Порнопродуцентите отдавна са открили ниша в смесените голи сауни, където мъже и жени се наслаждават на обилно потене. Евън Лаан разбива на пух и прах представите за автентичност на порнофилмите.

"Порнофилмите в сауна са заснети при неработещи системи за нагряване. Няма как иначе, фината техника би се повредила от парата и горещината", продължава директорът на международната академия за изследване на секса.

 

Само за палуване

ВЪПРЕКИ уверенията на изследователите от международната академия за изследване на секса, че палуването в сауна носи мощни оргазми и незабравими усещания, дългото застояване може да бъде и опасно. Затова специалистите са категорични: използвайте я само за секс.

Италиански учени от Университета в Падуа са установили, че мъжете, които често посещават сауна или стоят продължително време, рискуват плодовитостта им да намалее значително.

Резултатите се базират на проучване, направено сред десет млади мъже без репродуктивни проблеми и в добро общо състояние. Преди да започне експерименталното проучване, на всеки един от тях било направено изследване за броя и подвижността на сперматозоидите им.

В продължение на три месеца те трябвало да посещават сауната поне два пъти седмично и да стоят не повече от 15-20 минути. След този период отново били направени тестове, които установили, че броят на сперматозоидите е намалял наполовина в сравнение с началото на експеримента. Авторите на изследването са категорични, че причина за намаления брой сперматозоиди е повишаването на температурата в тестисите.