Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В седмицата на моя тридесети рожден ден съм ви подготвила две новини. Днес ще започна с първата, която ми дойде като идея преди седмица и благодарение на невероятните хора около мен, днес е факт! Гледайки какво хората публикуват в Интернет и колко много им влияе изолацията исках да предизвикам и да подбудя някаква креативност и творческа дейност. Виждайки също и своите собствени ограничения в ситуацията в която се намирам страдах от това, че съм далече от дома, близките и работата си и същевременно се ядосвах, че бидейки на това прекрасно място в Мексико за мен е тежко, че не мога да споделям музика, нямам възможност да правя онлайн концерти заради (наистина) супер слабия интернет и като цяло ми е трудно да творя и общувам с хората от моя си (далечен) свят.
В такива моменти обаче ми идват и идеи като тази. Поглеждам отстрани и си казвам "Явно грешката е в мен и трябва да погледна ситуацията с други очи. Трябва да променя мирогледа си".
Песента Life of The Party от новия ми албум разказва за това как всеки един от нас може да си бъде самодостатъчен, стига да иска. Може да да бъде центъра и душата на събитията си. Може да се забавлява сам. Може да бъде позитивен, да твори, да се развива, да живее и да бъде щастлив дори в изолация. #LifeOfThePartyVideoChallenge ви предизвиква да покажете вашето най-творческо Аз. Танцувайте, забавлявайте се, бъдете креативни и нека заедно минем през този момент с полет на духа. Качвайте видеата на сайта и нямам търпение от всички получени такива да направим най-великото видео на Life Of The Party, по времето на карантината. Благодаря на Борис Белев, че толкова скорострелно направи сайта и на Николай Драганов, който ще монтира видеото :)

Нямам търпение да видя какво ще ни пратите и изключително много се вълнувам, защото съм сигурна, че сред вас има невероятно талантливи хора! Няма значение качеството на видеото, стига да е сниманото хоризонатално. Повече информация и инструкции на сайта.

*От фейсбук!