Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

"С Отто се запознахме случайно една вечер в ресторант в Ню Йорк. Сгодихме се на първата среща и заживяхме заедно.


Не го познавах изобщо тогава, а се нанесох в дома му. Докато подреждах, се натъкнах на 30-40 доста перверзни порнофилма.


Хвана ме яд на него, а само след минутка изпаднах в истерия. Загледах се в кориците и го познах. Оженила се бях за мъж, който прави секс пред камера за пари. Тогава това ми звучеше като най-пропадналата професия на земята. Разплаках се, стъпках филмите и започнах да си събирам багажа", обяснява порноактрисата Одри Холандер.
Хубавицата с невинно лице, прелестна червена коса и сини очи прави пред камера


най-забележителните


хардкор сцени на всички времена. Овързвана с вериги, налагана с камшик пред камерата, нищо не е прекалено извратено или болезнено за Одри. Преди да остави завинаги името си в историята на порното, Одри мечтае за кариера като детска учителка. Съдбата има други планове за нея и я среща с легендарния порноактьор и продуцент Отто Байер.


"Така и не напуснах съпруга си. Започнах работа като детска учителка, но не ми харесваше. Намразих учениците си още на първия ден. В края на седмицата не можех да ги гледам. Подадох молба за напускане и заснех първия си филм", обяснява Одри. През 2001 г. на порнонебосклона изгрява


най-ярката звезда на порното


Първата сцена на перверзната червенокоска е във филма "Още мръсни дебютантки 286". Тогава тя е на 21 години. Партньор във филма є е легендарният Ед Пауърс.
"След всеки ден снимане се чувствах мръсна, омазана с много пот и какво ли още не. И ми харесваше невероятно много", обяснява експертката по перверзен секс. До ден днешен Одри има зад гърба си повече от 350 филма. Спечелила е всички награди в порното. И ламти непрекъснато за повече и по-перверзен секс.


"Няма друга порноактриса, която да е снимала толкова сцени на двойно и тройно проникване. За мен това не е просто работа, а ми харесва невероятно много. Усещам им дишането, усещам около себе си толкова много ръце, много крака. Толкова сме натясно. Няма подобно усещане. С двама е хубаво, но с трима е още по-хубаво", обяснява Одри.
Макар тя да полудява от сцените на двойно и тройно проникване, порноактьорите не споделят нейната еуфория.


"Понякога мъжете се оплакват. Не им е комфортно друг мъж да е толкова близо до тях. Налага се да са почти долепени един до друг", обяснява Одри Холандер. Докато тя прави забележителните сцени с все повече мъже, винаги до нея е съпругът є Отто Байер. И не спира да наблюдава благоверната си съпруга.


"Съпругът ми вече все по-рядко участва във филмите, в които се снимам. За сметка на това винаги ме гледа. Извръщам главата си, срещам погледа му и се побърквам. Никога не съм се притеснявала, че ме гледа в екстремни сцени с други мъже. Аз съм по-различна от него. Не ми се иска да го виждам на екран с други жени. Иде ми да откъсна главата на жената, която има дързостта да пипне мъжа ми. Но не мога да го направя, те все пак са на средата на снимки", продължава Одри. Въпреки че се справя перфектно с най-сложни акробатики, актрисата има и табута в секса. От година насам не се е снимала в сцени с друга жена. "Не обичам да се снимам с жени. Не ми харесват, не ме възбуждат. Плюс това сцените между жени рядко включват анален секс. А аз го обожавам, не мога без него",


разяснява причините


за нежеланието си червенокосата порноактриса. След като вече е покорила върхове в порното, които за колежките є изглеждат недостижими, Одри не спира да прави и измисля все по-големи перверзии. Заедно със съпруга си създават собствени порнопродукции, наречени "Суперкор" - филми за екстремен секс.
"Вече всички очакват от мен да надскоча себе си, да направя все по-голяма и по-голяма перверзия пред камерата. Ако си позволя просто секс с мъж в мой филм, всички ще останат разочаровани", обяснява Одри. Докато тя се чуди какви


сексуални акробатики


да изпълнява пред камера, родителите є са убедени, че дъщеря им заработва прехраната си като манекенка. "Отраснах в малко градче в Кентъки - Луисвил. Родителите ми са ужасно консервативни. Нямат интернет, нямат порноканали на телевизора. Надявам се никога да не разберат с какво наистина се занимавам. Не искам и да си мисля как би реагирал баща ми. Сигурно ще ми иде да се самоубия, ако някой ден той види мой филм", казва Одри.

 

Само за обичащите секса

 

"УЖАСНО много момичета си тръгват разочаровани от порното, защото просто са дошли с грешни и нереални очаквания", обяснява Холандер. Тя разделя желаещите кариера в порното на три категории: едните са примамени от секса, другите искат пари, още една група иска слава. Проблемите възникват при последните две групи.


"18-годишните наивни девойки пристигат в Лос Анджелис, смятайки, че порнографията ще ги отведе в Холивуд. Повярвайте ми, рядко на някого му се отдава да смени амплоато и да стане актриса от калибъра на Мерил Стрийп, ако е започнал кариерата си в порнобизнеса", заявява Одри Холандер.