Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В снощната Панорама коментаторите Михаил Константинов и Андрей Райчев не бяха блестящи, но се държаха като мъже. Дадоха пример за отношение към "разкритията" на каталунския вестник. Колко години вече една дъвка се вади и дъвче, дъвче с ентусиазма на Елена Йончева и напоритостта на БОЕЦ? "Едни жени казали", "един познавал друг" и ау-у-у-у - възклицание като преди пет години. Само, че този път го пишело на каталунски... Има ли една нова дума изнесена от това "разследване"? Не.

И после - за жената на Радев. Оставете жената на мира. Такава е. Негов избор!

Радев вижте, той е наш избор. Тук за два месеца той произнесе три пъти по различни поводи една и съща реч за това, че у нас няма демокрация, няма свободни избори, няма независима съдебна система, няма свобода на словото, народа тъне в нищета, вървим към провала и правителството не си гледа работата. Това му беше новогодишното приветствие към народа, това беше отчета му за три години дейност като президент, със същите думи почете и паметта на Левски.

Радев сигурно е чудесен летец, добър като човек и може би отличен командир, но като политически водач е кръгла нула, за съжаление. Една случайност. Самият му път към Дондуков е забавен. Когато лидерите на двете големи партии - ГЕРБ и БСП се отнасят безотговорно към тази длъжност, резултата е такъв.

*Коментарът е от фейсбук