Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Премиерът Бойко Борисов отиде до президента Румен Радев, за да си стиснат ръцете. Двамата са на 30-годишнината на КНСБ. Въпреки обтегнатите им отношения през последните месеци, които ескалираха през последните дни, те стоят маса до маса на тържеството.

Президентът изглеждаше изненадан от идването на Борисов до неговата маса. В началото той като че ли не забеляза жеста на премиера, който подаде ръка, явно беше много изненадан, но след приятелско потупване по ръката и то подаде десница двамата се ръкуваха.

Днес Радев отново се изказа против Борисов и го заплаши със служебно правителство.

Гледайте във видеото

"Заклех се, че не съм подслушвал Радев. Той не е подслушван, а началникът, военният, няма да коментирам повече. Не знам, не искам да знам и не съм знаел", каза Борисов пред журналисти.

"Прокуратурата не е място да се решават политическите ни препирни. Всеки носи сигнал на прокурора", каза Борисов.

"Аз съм разпоредил максимално да се говори и чак, когато сме готови и хората са осъзнали, че това е добро, тогава ще минем нататък. Хората мислят, че ние бързаме", каза Борисов по темата за еврото.

"Аз отидох при президента и го поздравих, не се възползвах от трибуната една дума да кажа. Пред мен не е поставян въпросът да се подслушва Радев, няма да го позволя. Нямам нищо общо с това, нито една дума не съм казал", каза още той.