Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иван Гешев Кадър: БНТ
Иван Гешев Кадър: БНТ

Въпросът с наказателната отговорност - трябва и политиците да си поемат отговорност и да поемат необходимите законодателни изменения. След като политическите партии казват, че подкрепят Гешев - аз не искам да подкрепят Гешев, искам да подкрепят българските граждани, които искат справедливост, така че да си заработят парите. Това заяви главният прокурор Иван Гешев в Чирпан, където се провежда спецакция срещу битовата престъпност в страната.

Много дават акъл - президентът дава акъл накъде да гледаме, министър-председателят кой да размажем и кой не, разни бизнесмени - Божков дава акъл, Домусчиев дава акъл, разни социално слаби консултанти като Ковачки и те дават акъл.

Корнелия Нинова и тя се изказва, Каракачанов - били сме извършили политическо убийство. Ако обичат, да си вършат работата, прокуратурата си върши работата и да не дават акъл на прокуратурата - тя е независима институция. Прокуратурата знае какво трябва да се свърши и е твърдо решена да го свърши. Така че в дребни, ниски политически игрички прокуратурата няма да участва и главният прокурор не смята да участва, обясни той.