Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

33 на сто от музиката, която звучи в медиите, да бъде българска. Това предвижда предложението за промени в Закона за радиото и телевизията, което беше внесено вчера в Народното събрание от група народни представители и ще бъде разгледано на заседание на Комисията по културата и медиите днес.

Може нищо да не работи в държавата, но пък важно е да се слуша българска музика 33%! Не 32 или 34 а 33%! Ахаааха! Нищо, че музиката може да не е слушаема и да е едно обикновено музикално говно, с изпълнители, които са също такива, но важното е българщината да пребъде!

Така наречената квота за музика родно производство ще важи еднакво за обществени и частни медии и ще трябва да се изпълнява в часовия диапазон между 6 и 22 ч. Предложението предвижда още СЕМ да следи за спазването на квотата, като за българска музика ще се счита всяко произведение, на което поне един от авторите е наш гражданин. Предлагам следващият законопроект да е българката да зачева само от българин, а ако мъжът има повече от едно гражданство, трябва да докаже, че едното от тях българско! МВР ще следи за форникацията с нова агенция за Форникацията и нарушителите ще бъдат експулсирани от България и глобени!