Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КАДЪР: Youtube
КАДЪР: Youtube

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Шумен в село Иваново бе проведена акция за противодействие на битовата престъпност, в която участваха служители на РУ- Велики Преслав и полицейски участък „Върбица“. Акцията обхвана и тъмната част на денонощието.

Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

На входа и изхода на село Иваново бяха изградени временни контролно-пропускателни пунктове, където се проверяваха автомобилите, влизащи и напускащи населеното място.

В хода на акцията са проверени 121 моторни превозни средства и 156 души. Проведени са разговори с осем криминално проявени жители като няма регистрирани криминални престъпления.

Установени са 56 нарушения на скоростните режими. Водач на „БМВ“ с шуменска регистрация е бил установен да управлява с превишена скорост преди село Иваново.

По време на проверките са констатирани различни нарушения, за които полицейските служители са съставили 11 акта и са наложени 37 глоби с фиш.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Сливен в Нова Загора вчера бе проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност и подобряване на пътната
безопасност. В масираната акция участваха служители на ОДМВР – Сливен и дирекция "Жандармерия".   

Спецакция в Нова Загора
Спецакция в Нова Загора