Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Те не боледуват от нищо и издържат на радиация, тежки метали, бактериална среда и заразено месо

Началото на 2015 г. Жена, болна от рак, отчаяно търси лек за смъртоносната болест. Химиотерапиите и медикаментите не дават резултат и тя се обръща към недоказани от науката методи.

Случайно разбира от приятел, че в провинцията Накхон Патом в Тайланд има ферма за крокодили, където дават кръв от животните на хора, болни от рак.

На своя отговорност отива на място и взема капсули с изсушена кръв.

Тя е една от многобройните жертви на смъртоносната болест, които търсят последна надежда във фермата. Историята й разказва Сивануй Павародом, дъщеря на семейството, което отглежда крокодилите. Там има повече от 20 хил. едри влечуги. Гледат ги основно заради кожата, която изнасят за Япония и Франция.

„Стопанството ни е затворено за обществено ползване, но

в Тайланд е прието, че кръвта и кожата на крокодила помагат

много на човека и действат като лек – разказва момичето. – Причината е в имунната им система, защото те са единствените животни в света, които не боледуват от нищо. През последното десетилетие много хора идват с лекарски експертизи, които доказват, че са болни от рак, и искат да получат кръв от влечугите. Това не е законно никъде по света, но при нас е прието.

Щом са болни, ние не можем да не им помогнем. Не го правим за пари. Даваме ги безплатно.

Но не си мислете, че кръвта им се предоставя така, както се източва. Първо се изсушава и се поставя в капсули.

Придобива лекарствен вид. Досега съм забелязала, че помага много на хора, които са в начален стадий на болестта. Мога смело да кажа, че познавам някои, които са се излекували напълно. Зависи и много от вида на заболяването. При хора, при които е открито късно, само ги поддържа за по-дълъг период от време. Ако лекарите им дават 3 месеца живот, с пиенето на кръв от крокодили става година например. При всеки е различно. Аз също съм вземала тези хапчета, за да се предпазя от рака в бъдеще.“

Приемът на кръв и кожа от крокодил в Тайланд е древен обичай, а

животното е определяно дори като божествено.

Немалко хора обаче са настроени скептично и не вярват на подобни истории.

И все пак напливът от хора, търсещи помощ в тази ферма, вероятно е предизвикан от факта, че има редица научни изследвания, които доказват, че веществата в кръвта на крокодилите и алигаторите помагат срещу различни заболявания при хората като диабет тип 2, затлъстяване, неврологични разстройства, стомашни проблеми. Това означава, че те имат потенциал да се превърнат в едно от основните оръжия в борбата с рака. От тях може да се създават и мощни антибиотици, които да убиват заразените клетки.

Какви са научните изследвания по този въпрос и защо крокодилската кръв може да бъде новото лекарство срещу човешките заболявания и също дали може да пребори рака, четете в новия брой на списание "Космос".