Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Николаос Цитиридис и Слави Трифонов
Николаос Цитиридис и Слави Трифонов

Широко рекламираното шоу на Николаос Цитиридис по БТВ, което стартира в понеделник вечер, и т. нар. отговор на Слави по същото време в неговата телевизия бяха поразително еднакви.

И двете представления започнаха с малко смешки на тема гръцкия произход на Николаос. При Слави преминаха през изпълнението на любимата песен на Васил Илиев - Епимено на Христос Кириадзис, а при Николаос с автоиронични скечове, в които се правеше, че говори на развален български с подчертан гръцки акцент като във филма “Хитър Петър”, след което продължиха с дълги интервюта с любим актьор - Димитър Рачков при Слави и Юлиян Вергов при Николаос. Двете интервюта бяха интересни, разиграни, но вече четени и виждани. Това на Вергов почти дословно повтаряше въпросите, а и отговорите на негово интервю в “24 часа” отпреди няколко месеца. Леко прекали с фекалната тема и изобразяването на подмиване. Беше на ръба на добрия вкус и даже малко оттатък.

Това, което може да се каже като обща тенденция е, че доста се подценява сценарният труд. Същото може да се каже и за проваленото шоу на Дони по БНТ.

Трите представления разчитат на интересен събеседник, който сам да изкара съдържателен половин час, а няма напън за нещо наистина смешно и оригинално. И трите опитват да бъдат забелязани с преминаване в скандалното. Само Слави опита нещо злободневно политическо - частта за евентуалното премахване на валутния борд.

Интересното при Слави Трифонов бе публично обявеното сдобряване с Магърдич Халваджиян и прекратяване на делата му срещу “Господари на ефира”.

Четете още:

Може ли да казвам “член” по телевизора, питал новият Слави Гого Лозанов

Николаос Цитиридис седна на стола на Слави Трифонов в Би Ти Ви (Снимки)