Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БЛИЗОСТ: Саади Кадафи е гушнал красивата нашенка по време на едноседмичното им сафари в Танзания през 2009 г.
БЛИЗОСТ: Саади Кадафи е гушнал красивата нашенка по време на едноседмичното им сафари в Танзания през 2009 г.

 

 

Не знам как внучката се е хванала със сина на Кадафи.

Нея винаги са я ухажвали много мъжете, тя също ги харесва" - казва Дафинка Мирчева, баба на нашенката, обявила пред английската преса, че е близка приятелка със Саади Кадафи.

Красивата Дафинка, която носи името на баба си, става свидетел на заможния живот на сина на Кадафи. Според нашенката Саади харчел без мярка милиони и


живее в безмерно охолство


Високопоставеният либиец пръскал над 200 млн. евро на година за частни полети, 5-звездни хотели, скъпи коли, бижута, дизайнерски дрехи и всякакви други глезотии.
"Парите не бяха проблем за него. Винаги имаше по едно черно куфарче, натъпкано с хиляди банкноти", разказа Дафинка пред английската преса. Внучката на възрастната жена за секунди поразява потомъка на Кадафи с хубостта си. Двамата се запознават


в нощен клуб в Париж


където нашенката е танцьорка. Освен сина на либийския вожд, по Дафинка и много други мъже се увличат, казва баба є.


"Мнозина се увличаха по Дафинка. Винаги е била хубава и е правела впечатление. Но все си избираше неподходящи приятели. Явно и сега е станало така" - казва баба є.
Пред "Дейли Мейл" Дафинка упорито твърди, че въпреки настоятелното ухажване на сина на Кадафи, продължило повече от шест години, тя така и не стигнала до интимност с него.


"Поиска ми ръката. Каза, че това няма да се хареса на баща му и че ще е трудно да го направят, докато той е жив. Усетих, че изпитвам чувства към него", обяснява в интервюто си за английския таблоид Дафинка. Тя твърди, че макар да спели понякога в едно легло и да се целували, тя никога не е правила секс със Саади. "Не исках да спя с него, защото знаех, че го прави с много други жени и така щях да олекна в очите му. Бях недостъпна и това го влудяваше", казва Дафинка.


"Нямам представа какво говори внучката и дали е вярно. Не съм я виждала от години, а преди бяхме много близки. С дядо є се грижихме за нея до първи клас.


Гледахме я като писано яйце


Нищо не є е липсвало. Вече съм стара, нямам сили. Винаги съм си мислила, че Дафинка ще ме гледа в старините ми, но нея я няма вече няколко години. Последно дойде с един сърбин, с който живееше в Париж. Сигурно там са се запознали със сина на Кадафи. Как пък точно него е уцелила? Не иска да има нищо общо с тия хора!" - казва възрастната жена, която живее в столичния квартал "Люлин".

 

Гей и наркоман

Дафинка споделя и относно тъмната страна на Саади Кадафи. Той често се напивал в хотела и усилвал до дупка музиката, особено на любимия си рапър Фифти сент. Според нея синът на либийския вожд имал забрана да отсяда в хотелите "Джордж Пети" и "Плаза" заради непристойното си поведение.


"С мен Саади бе много добър, но с прислугата - не. Удряше им шамари", разказва Дафинка. Тя не вярва на очите си, когато заварва сина на Кадафи в легло с друг мъж. И двамата са без дрехи.


Красивата българка обяснява как Саади є предлагал кокаин, но тя отказала.

 

Мистериозният клуб

ПО разказа на Дафинка познанството є със сина на либийския вожд започва една нощ през май 2004 г. в парижкия клуб Pink Paradise. Саади е облечен в бял костюм за 8000 евро и не откъсва очи от зашеметяваща танцьорка. След това двамата стават близки приятели.


От клуб Pink Paradise обясниха пред "168 часа", че не си спомнят да са назначавали танцьорка с името Дафинка Мирчева. Според тях за назначаването на българи до съвсем скоро е имало законови пречки.


"Получихме запитвания за въпросната танцьорка от много места. Трябва да проверим всички документи и назначавани лица от последните десет години, преди да дадем категоричен отговор. Но назначаването на българка за танцьорка в нашия клуб е мистерия. Не назначаваме българки. За тях не е легално да работят като танцьорки във Франция", обясни Джудит от администрацията на клуб "Пинк Парадайс" в Париж.

Дафинка Мирчева
Дафинка Мирчева
ФАМИЛИЯ: Невръстната Дафинка в прегръдките на майка си и на дядо си
ФАМИЛИЯ: Невръстната Дафинка в прегръдките на майка си и на дядо си
Муамар Кадафи
Муамар Кадафи
НАСЛАДА: Танцьорките от "Пинк Парадайс" впечатляват с грация.
НАСЛАДА: Танцьорките от "Пинк Парадайс" впечатляват с грация.