Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Над 2 милиона са проститутките - мъже, жени и деца в Тайланд, а Патая е градът, в който те буквално са повече от палмите.

Жриците на любовта пращат всяка година по 300 милиона долара в помощ на бедните си роднини, но генерират общо приходи от 6,5 милиарда долара, или 10 процента от брутния вътрешен продукт на страната.

Няма да повярвате, но проституцията официално е забранена в Тайланд още от 1960 г., но реално днес полицията е само регистратор на тази индустрия.

Историята на травеститите започва именно от тази страна още през XXIV век, а преди 3 години те бяха приравнени с другите полове със специален закон. Днес Лейди Бой, както го наричат тук, имат специални кабинки в обществените тоалетни.

Но секстуризмът е само едно от клишетата за Тайланд. 6 милиона туристи посещават всяка година страната заради уникалната кухня, заради последните жени жирафи, хилядите храмове и най-голямата златна статуя на Буда в света.

Видео от улицата на проститутките и другото лице на Тайланд виж в първата част от видеопоредицата "Другият Тайланд" с журналиста Слави Ангелов