Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Удавяне е причина за смъртта на открития в напоителен канал в землището на пазарджишкото село Априлци мъж.

Това е установила аутопсията на трупа, направена в понеделник в клиниката по "Съдебна медицина" в областната болница в Пазарджик, научи "24часа" от свои източници.

Както вече съобщихме, на смразяващата находка се натъкнали двама ловци в неделя преди обяд. Както при първоначалния оглед, така и по време на аутопсията следи от насилие по тялото на починалия не са открити.

Разследващите са установили, че трупът е на 56-годишен мъж от Пазарджик. Той обаче не е живеел на адреса, на който е бил регистриран в града, а жилището отдавна било продадено на други хора.

Според събраната информация починалият е живеел при различни свои роднини и познати. Често е злоупотребявал с алкохол.

Най-вероятно в следобедните часове в събота, когато се е разиграла трагедията, той е отивал при свои близки в близкото до Априлци село Сбор. Тръгнал е да преминава през напоителния канал по импровизирано мостче, подхлъзнал се е и е паднал във водата. Дълбоката около 1,5 метра вода го е повлякла и се е удавил.

Очаква се резултатите от взетите при аутопсията проби да покажат дали преди смъртта си починалият е употребил алкохол и това да е станало причина да падне в канала и да се удави.