Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова

Днес, в паниката си от ескалиращата криза с водата и боклука, министър-председателят Борисов откри “Белене“, но не атомната централа. Той каза: “Ако има хора, които са нарушили закона, тук наблизо е Белене, където да завършат кариерата си. Това е борба с корупцията". Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук. И продължи:

"Очевидно премиерът в безсилието и паниката си губи връзка с реалността и тръгва на хаотична саморазправа с цел собственото си спасение и прехвърляне на отговорност. Разрешенията за внос, складиране и преработка на боклук са отговорност на Министерството на околната среда и водите чрез неговите агенции. Ето ви един виновен министър. ВиК дружествата се управляват от Министерството на регионалното развитие и благоустройството - втори виновен министър.

Третият май трябва да е самият премиер. Защото “министър-председателят ръководи общата политика на правителството и координира дейността на членовете на Министерския съвет по нейното осъществяване.” Тоест, имаме поне трима кандидати за новия ”курс” за борба с корупцията."