Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"КОГАТО снимах първия си порнофилм, продуцентът ми каза: "С такъв закръглен задник и бебешки невинна физиономия никого няма да възбудиш". Разплаках се, облякох се набързо и си плюх на петите. Оттогава съм се снимала в над 400 порнофилми", споделя легендарната порноактриса Нина Хартли.

На земята има една-единствена жена, която на 20 и на 55 е най-добрата в порноиндустрията.

Която прави еднакво разтърсващи порносцени с мъже и с жени. Която разбира от политика точно толкова, колкото от секс. Името є е Нина Хартли.
Емблематичната порноактриса по професия е


медицинска сестра


но нито ден не се е грижила за трескави пациенти. За сметка на това е спечелила всички порнонагради в индустрията.

Когато Хартли обяснява, че сексът вече е мъртъв, може би е време за паника.
"Със съпруга ми често спорим. Той казва, че интернет уби порното. Предоставя всякакви перверзии на тепсия, вече всеки си мисли, че е скучен в леглото. Кой ли не може да си заснеме порноклипче и да го пусне в мрежата. И подобни изпълнения се сравняват с тези на най-уважаваните порноактриси. Феновете вече нямат вкус към порното, значи нямат и към секса. Има нещо гнило във всичко това. Но аз все пак не съм съгласна с него. Не интернет, политиката уби порното", обяснява емблематичната актриса. Съпругът є е порнопродуцентът Айра Левин, известен с псевдонима Ърнест Грийн, прославен по цял свят със садо-мазо филмите си.

Гневът на Хартли е породен от мащабната кампания отвъд океана, която призовава към
безопасен секс. Кампанията специално се обръща към порнопродуцентите и ги подканя да снимат сцени с предпазни средства.

"Враговете на индустрията са тези, които искат презервативите да станат задължителни в порното. Използването на презервативите не е за нашето здраве, а за да служи на някакви отчаяни политици, които искат да си вдигат рейтинга с фалшива борба срещу СПИН. Секссцените се снимат около час и половина-два. За това време от триенето на пластмасата се появява болка, зачервяване, понякога дори подуване. Сополиви политици обясняват, че младите вземат пример от порноактьорите и така се стига до случайни и опасни връзки. Това изобщо не е така. Младите хора си имат глави на раменете. Щом политиците вече ни учат как да снимаме порно, значи дойде краят на филмите за възрастни", категорична е Нина.

Тя има опит в политическата кариера. Хартли влиза в ролята на Хилъри Родхъм Клинтън в порнографската пародия "Кой нанизва Пейлин?" Лиса Ан е в главната роля на Сара Пейлин.

"Май политиците трябва да разберат, че целта на порното не е да обучава. Гледането на порнография е, за да разбереш как се прави секс", обяснява Нина. Макар на 55, тя е далеч от пенсиониране. Заснема


последния си филм


за възрастни през 2010 г.
"Правя секс с жени, които са значително по-млади от силиконовите ми импланти. И това ако не е ирония", обяснява Нина Хартли. За повече от 30 години в бизнеса на филми за възрастни, тя определено си е завоювала име в индустрията. През 2001 г. порноактьорът Лексингтън Стийл заяви в интервю, че сексът с Нина Хартли е несъмнено най-разтърсващото преживяване, което някога му се е случвало.