Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НАЧАЛО: Пламена Петрова стана известна след музикалното шоу "Мюзик айдъл".
НАЧАЛО: Пламена Петрова стана известна след музикалното шоу "Мюзик айдъл".

 

 

Пореден скандал е на път да взриви конкурса "Евровизия".
След като голяма част от родните изпълнители отказаха участие, започнаха да валят компромати срещу претендентите за победа в шоуто.
Първоначално фаворитката в конкурса Рут Колева бе обвинена, че участва с крадена песен. След това Преслава си тръгна заради голи снимки. Музиканти поискаха и отстраняването на друга участничка от надпреварата заради предизвикателни фотоси. Младата изпълнителка Пламена Петрова си навлече гнева на гилдията заради пиперлива корица на еротично списание и "фриволни" снимки, които се появиха в интернет. На фотосите блондинката позира пред обектива в предизвикателни пози. Според Академията на конкурса именно фотосите є костваха победата в надпреварата. Макар да беше смятана до последно за победителка, на финала на конкурса отива Поли Генова. Още от самото начало тя е спрягана за любимката на БНТ и Академията.
"Недопустимо беше Пламена да ни представя на "Евровизия". В историята на конкурса няма участничка, която да си е позволила подобни волности", разгневени са част от участниците в надпреварата. Не всички са готови да застанат с имената си в нападките срещу Пламена, но има и такива, които не крият искането си певицата да бъде отстранена.
"Не искам да се замесвам в интриги, но ако това момиче нямаше как да спечели, цяла Европа ще гледа голите и

перверзните є снимки

Това е въпрос на престиж за България", коментира пред "168 часа" певецът Боян Михайлов.
Голите снимки, за които е обвинявана Пламена, са част от фотосесията є за мъжко списание, заснета преди месеци. Останалата част предизвикателни снимки се появяват в интернет форума на конкурса, придружени с нелицеприятни коментари от типа "Тази ли к**ва ще ни представя". Не е ясно кой и защо е пуснал фотосите, които почти веднага са махнати от сайта. Друга част от гневните коментари са, че Пламена прилича на фолкпевица и не може да пее. Самата изпълнителка още преди време призна, че обмисля възможността да се преориентира във фолкжанра. Тя си сложи силикон и направи няколко песни с чалгазвучене. Пламена не е притеснена от скандала и е убедена, че това е

проява на завист и злоба

"В този конкурс съм една от разпознаваемите певици. Другите изпълнители не могат да се похвалят с подобно нещо. Естествено, че искат да ме съсипят, но не разбират, че само ми правят добро. В крайна сметка не се кандидатирам за президент", обяснява Пламена.
Бившата участничка в "Мюзик айдъл" не е първата и единствена певица, която е нападана заради голи фотоси. Рут Колева изненада феновете си със снимки, на които демонстрира доста разкрепостено поведение. В интернет се появиха кадри, на които Рут чисто гола до кръста се прегръща със свои също голи приятелки. Самата певица категорично отказва да коментира пикантните снимки. Според нея скандалите около нея са предизвикани от конкуренцията и я мотивират да работи още по-усилено за успешното си представяне.
Разголени снимки и предизвикателно поведение вече

сложиха край на мераците

на фолкпевицата Преслава да се яви на конкурса. След като в столично заведение певицата на "Пайнер" се появи с прозрачно бельо, академията на конкурса официално обясни, че няма да допусне Преслава до финал на надпреварата.
"Имах предложение от БНТ да участвам, но нещата се разминаха. Не съм се отказала и имам желание. Искам да отида на "Евровизия", защото съм голям националист. Но бих се пробвала само когато имам хубава и достойна песен. Тази година това не се случи, а и станаха някои други събития. Искам да си спестя коментарите, че съм скандална, коментира Преслава в свое интервю. В официалния регламент за "Евровизия" няма условие, което да изключва изпълнителите при появата на техни голи снимки.
"Пламена също ли има голи снимки, не знаех. Естествено, че няма да изключим някои заради подобно нещо. Това е регламент само за състезание като "Мис Свят". Преслава също не е изключена. В крайна сметка "Евровизия" е конкурс за песни. Не мога да разбера каква е тази истерия с подобни истории. Вероятно става въпрос за

нелоялна конкуренция

нямам друго обяснение. Певиците остават на конкурса, а Рут Колева няма да бъде отстранена, защото песента й не е крадена", категоричен е шефът на Академията за избор на песен за "Евровизия" Стефан Димитров.
Певиците може би няма да си тръгнат заради голи снимки и крадени песни, но скандалите не спират, вече има и отпаднали от финалната листа. Групата "Сънрайз" е изпълнила парчето си "Бугимен" на концерт още през 2008 година. Условието за участие на "Евровизия" е песента досега да не е изпълнявана пред публика. Песента на група "032" On air също е обект на критики. Според гилдията в нея има крадени, но успешно комбинирани елементи, така че да не се хване измамата.
Заради поредицата от скандали някои се отказват доброволно.
"Официално няма да съм част от "Евровизия". Не издържам на тези интриги. Половината изпълнители са с крадени песни, а останалите се

опитват с евтин пиар

да се харесат на публиката, защото повечето са твърде млади. Не се издържа", ядосана е Весела Бонева. Според нея тази година конкурсът е стигнал дъното. "Дано догодина да няма "Евровизия", защото ни се подиграват", огорчена е Бонева. 
 

Рут Колева: Интрига!

"ГОЛИТЕ снимки са компромат, който има за цел да ме злепостави. Сигурна съм, че това е спретнато от хора, които участват в конкурса и са мои конкуренти. Що се отнася до песента, не искам да коментирам", каза пред "168 часа" изпълнителката Рут Колева.
"Песента на Рут е абсолютно оригинално произведение, което не може да бъде сравнявано с посочената песен на Sonny J", категоричен е музикалният продуцент Боби Иванчев, който продуцира младата певица. Фенове на изпълнителката са убедени, че интригата с преписаната песен има за цел да я спре от победата.
"Песента веднага се очерта като фаворит да ни представлява на големия конкурс. Не можаха да я обвинят, че пее фалшиво, няма как да я изкарат грозна или глупава и затова измислиха, че пее чужди песни", ядосваше се приятел на Рут, който също се изявява в музикалните среди.
От БНТ вече обявиха, че няма да правят свое разследване доколко песента на Рут Колева е оригинална, което означава, че тя има шансове да спечели първото място в родното класиране.


Денислав: Разделени сме


"С Пламена сме в добри отношения, но вече не сме заедно. Пожелавам й успех на "Евровизия", защото тя може да представи страната ни достойно", коментира бившият приятел на Пламена Денислав. Любовта на двамата се зароди по време на музикалното шоу "Мюзик айдъл" и продължи повече от две години. Според Денислав краят на връзката им се дължи на сблъсъка на характерите им, което в даден момент е направило невъзможно развитието на отношенията им. Постоянните разправии уморили и двамата.

 


ЩРАК: Блондинката позира пред обектива в предизвикателни пози.
ЩРАК: Блондинката позира пред обектива в предизвикателни пози.
МИНАЛО: Пламена и Денислав в щастливите им дни.
МИНАЛО: Пламена и Денислав в щастливите им дни.
ПРОБЛЕМ: Голата снимка на Пламена  й коства победата в шоуто.
ПРОБЛЕМ: Голата снимка на Пламена й коства победата в шоуто.