Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Корнелия Нинова СНИМКА: Архив
Корнелия Нинова СНИМКА: Архив

Оставка няма да подавам. Неприятностите в БСП са вследствие на промяната, която започнахме преди 3 години. Промяната, която ограничи мандатите на народните представители. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на "Здравей България" по Нова тв.

Тя разказа, че в алтернативния доклад, представен на Пленума, лидерският въпрос е бил поставен като основно нещо и излязло, че всички проблеми ще се решат, ако се смени Корнелия Нинова. "Следователно на някого в главата стои лидерският въпрос и всички въпроси вътре в партията могат да бъдат решени, само ако ме няма мен”, заключи тя.

Но се оказало, че тези 50 човека, които й искали оставката, вътре се оказали 21. Те сами признали това, някои хора били записани в списъка, без дори да знаят. Партийните структури ще дадат оценка на резултатите от изборите, те ще оценяват ръководството, решението не е на върха, допълни Нинова.

За нея изборите са успех в сравнение с миналия местен вот, но напредъкът се постига бавно. Трудно е да се изправим срешу едноличното управление, срешу тази машина, каза лидерът на БСП.