Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кубрат Пулев след разби Райдъл Букър и чака бой за световната титла: Не беше лесно, не беше и трудно, противникът беше много неудобен

„Двубоят с Букър не беше лесен за мен. Не беше и много труден, но противникът беше много неудобен. Доволен съм от развоя, тъй като той почти не ме удари. Бях много предпазлив”.

Това заяви българският боксьор Кубрат Пулев, след като записа 28-ма победа в своята кариера. Кобрата бе категоричен и спечели двубоя срещу бившия затворник Райдъл Букър с единодушно съдийско решение.

„Донякъде не успях да се отпусна и не можах да покажа много неща, което бяхме тренирали. Противникът беше изключително труден и опитен. Той е играл на спаринги с абсолютно всички най-големи и силни боксьори", каза още Пулев пред Нова тв.

„Не го определям като бивш затворник, защото има много други боксьори, които са били в затвора, като Майк Тайсън, например. Те са здрави физически и са много устойчиви и психически. Букър беше много добре подготвен", коментира още той.

„С новия ми екип надграждаме, правим нови много хубави неща, така че продължаваме да се развиваме и продължаваме напред", категоричен бе Пулев.