Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

"Обожавам секса с Рон Джеръми. Продължава часове наред. Правили сме го хиляди пъти и винаги намира начин да ме изненада.
Оставя ме потна и без капка въздух. Обожавам да го наблюдавам как прави по някоя мръсотийка. Знам, че после ще има и за мен.
Още от очите му разбирам какъв секс иска. Крещя без мярка и стряскам всички съседи. Когато е срещу мен, не мога да се въздържа. Помежду си нямаме никакви неразбирателства. Единственият проблем е, че изобщо не се включва в домакинските задължения", разказва Изабел Хъдсън в собствения си блог.
Тя не изпитва физически неудобства от


гигантския пенис


на Рон, който достига забележителните 24,5 сантиметра. Нито има проблем с факта, че Рон е сред най-известните порноактьори на всички времена. През леглото му са минали буквално хиляди. За забележителните 30 години кариера Рон се е снимал точно в 55 филма. Рон Джеръми в момента е на завидната възраст от 57 г. Сериозната разлика помежду им изобщо не притеснява Изабел.
Порноактьорът може и да помага в домакинските задължения на изгората си. Само че тя със сигурност не е Изабел.
От година и половина младата жена успява да получи

 удоволствие единствено когато гледа порно. Има си любим порноактьор - Рон. Вярна му е. Единствено когато връзката помежду им започне да куца и скуката и еднообразието си кажат думата, Изабел си


купува някой нов


порнофилм. След кратка авантюра изхвърля светкавично лентата и гузна се завръща при сериозната си връзка. Вместо да излиза в петък и събота вечер, тя се затваря вкъщи и се отдава на неколкочасов секс с Рон Джеръми. За жалост, само във въображението си. Виртуално. След натоварената седмица му отдава цялото си внимание и дори му позволява дързости.
Макар палавата порноманиачка да няма нищо сбъркано на пръв поглед, психолозите са категорични: Изабел ще е щастливка, ако се размине единствено с невроза.
"Не искам и да си представям как би реагирал Фройд, ако изведнъж се окаже прероден през 2011 г. Определено заключенията му за тъмните


сексуални подбуди


нямаше да впечатлят абсолютно никого. В момента цяла армия тийнейджъри и млади мъже и жени са напълно неспособни да получат сексуално удовлетворение заради непрекъснатото мастурбиране пред екраните и в сайтовете за секс и запознанство. Момичетата като Изабел са страшно много. Просто рядко признават за неприетите от обществото връзки. Обръщат се към виртуалния секс, както наркоманите към дрогата. Фантазията уби истинското, а гледането на филми уби любовта. Стотици хиляди мъже и жени заживяха в нереалност", категоричен е д-р Уилям Грегъри от института по


психични разстройства


към клиниката в Белауеър. Той вече 20 г. се занимава с болните привързаности към порното. И никак няма оптимистична прогноза за Изабел.


"Изабел е луда по Рон. Дотук добре. Но съм убеден, че ако го срещне в реалния живот, дори няма да го види повече. А до интимност изобщо няма да се стигне. В такъв случай мъж от плът и кръв с всичките му несъвършенства как би понасяла? Явно никак. Мастурбацията не е вредна, но за разлика от секса с партньор не е и полезна. Плътската наслада носи освен удоволствие и много други положителни придобивки. Сексът е енергия, която е изключително мощна сама по себе си - тя дава стимул за творческа работа и чувство на спокойствие. А когато


мастурбирането


се е превърнало в навик, значи проблемите са много, а лечението ще бъде трудно", обяснява д-р Грегъри. През годините на успешната си кариера той се е нагледал на зависимости далеч по-перверзни от любовта на Изабел към надарения порнодинозавър Рон.
"Мой пациент живееше със своята секскукла Ингрид в продължение на пет години. Обожаваше я, защото не говори, прави всичко, което той иска, и не мрънка. Той вече дотолкова не можеше да понася жени, че когато някоя го заговаряше случайно на улицата, си запушваше ушите. До ден днешен не може да разбере, че разтърсващите изживявания в леглото се постигат с живи хора", категоричен е специалистът по сексуални аномалии. След лечението на патологични креватни перверзии психиатърът няма оптимистична визия за бъдещето.
"Целият проблем идва от порното. Техническата революция ни залива твърде бързо. Кой знае какво чака децата и внуците ни. Не искам да си представя свят, в който сексът значи мощен зареден вибратор пред голяма плазма. Или същата обемиста плазма и мека пластмасова кукла. Натам сме се запътили, но нищо добро няма да ни чака", категоричен е лекарят.