Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

РАСА от извънземни колонизатори заразява всички същества на планетата с вирус, който ги кара да правят секс като за последно.


Целта е, докато всички се потят и стенат, другоземците да завземат Земята и да изхабят всичките є ресурси. Резултатът е незабравим порнофилм с непрестанни оргии и нечувани извращения.


За порнопродуцентите не остана нищо свято. Емблематичният сериал "Досиетата Х" се оказва перфектен сценарий за филм за възрастни. Когато стане дума за извратен секс, извънземните могат да се похвалят със значително по-пикантни креватни изпълнения, показват


"Досиетата Секс".


В порноверсията са заложили на сюжет, познат единствено на най-упоритите и заклети почитатели на сериала за паранормални явления и конспирации на правителството.
Който не разбира сложната сюжетна нишка, няма проблем. Само минутки след засуканите диалози за последиците от поглъщането на заразен с извънземен вирус черен бензин "Пюрити" следват зашеметяващи секссцени. За разлика от оригиналната лента вирусът пюрити не излъчва смъртоносна радиация, а предизвиква неконтролируем нагон. Докато на Земята настава еротична вакханалия, агент Скъли и Мълдър показват, че и без да са заразени с вируса, има какво да си дадат един на друг. След като чака девет сезона да се докосне до чувствителните бедра на Скъли, Мълдър я кара да стене нескончаемо. Чакането си заслужава. Червенокоската Скъли не прави добре единствено прецизни аутопсии, а и изумителни свирки.


Хубавицата с уникални гърди


позволява на любопитния агент всякакви извращения, докато светът се превръща в експеримент на извънземните.


"Досиетата Секс" е само една от наводнилата пазара поредица порноверсии на любими сериали. Те нагледно и без свян показват какво се случва с любимите телевизионни герои, когато малките деца не трябва да гледат. Едно е сигурно, никой вече няма да обвинява филмите за възрастни за скучни.


Освен "Досиетата Х", вечната анимация "Семейство Флинтстоун" също може да се похвали с успешна порноверсия. На създателите є Уилям Хана и Джоузеф Барбера едва ли им е хрумвала идеята, че от забавния им сериал за средностатистическо американско семейство, което живее в каменния век, ще стане съвършен


сценарий за порно


Уникалният филм за възрастни излезе точно за 50-годишнината от стартирането на излъчването на праисторическите преживелици по Ей Би Си.


"Това винаги ще си остане любимият ми сериал. Обожавам семействата . Но вече всички почитатели на праисторическите герои пораснахме. Искаме да видим не само как ходят на почивки и по магазините, но и как се отдават на неколкочасови креватни упражнения", обяснява относно идеята си продуцентът и режисьор на порноанимационната пародия Уил Райдър. Паралелите с оригиналната анимация са повече от сполучливи.


В порноверсията най-добрите приятелки Бети и Уилма свършват с оплакването от мързеливите си съпрузи и се заключват в спалнята. Там изобщо не обменят тайни за свежо пране с птеродактил, а правят секс като за последно под носа на Фред и Барни. В това време порасналият Бам Бам отвежда Пебълс в хралупката на Дино


и я посвещава в тайните


на разтърсващия секс. Знойната Пебълс крещи от удоволствие. Любимият възглас "Яба даба дууууууу" също е вложен в порноверсията. Само че вместо да се използва току-така без мярка, мощният вик ознаменува свършването на Барни и на Фред.
Това са само част от сюжетите в "Семейство Флинтстоун - ХХХ пародия". За любопитната версия Уил Райдър е заложил единствено на порноактьори от сой. В главната роля на Уилма е умопомрачителната Хилари Скот. Хубавицата с пищна гръд и гладки бедра Брий Лий Адамс играе палавата Бети.


"Семейство Флинтстоун - ХХХ пародия" изобщо не е единствената порноверсия на симпатичната поредица. През 1992 г. излиза "Семейство Съксстоунс". В началото на филма Фред е ударен с каменен вестник по главата.


От полученото комоцио желанието му за секс се вдига до небесата. Той няма нищо против да сподели жена си с Барни. Включва се и Бети, и двойките се разменят. В главната роля е знаменитият порноактьор Рон Джеръми.


И създателите на "Досиетата Секс" не са сгрешили в подбора си на порноактьори. Режисьорът Сам Хейн е заложил на зашеметяващата Кимбърли Кейн, която играе палавата червенокоса Скъли. Антъни Росано е разпаленият агент Мълдър.
Истински хит предизвика и порноверсията


на "Карибски пирати"


- кръстен просто "Пирати". Във филма бяха вложени много пари, подбрани най-добрите актриси и се очаква и порноверсията на капитан Джак Спароу да спечели всички порнооскари.