Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тошко Йорданов подаде документи в съда за партията на Слави, не каза ще се коалират ли с Манолова Тошко Йорданов подаде документи в съда за партията на Слави. СНИМКИ: Йордан Симеонов

Тошко Йорданов подаде документи в Софийския градски съд за регистрирането на партията на Слави Трифонов "Няма такава държава" и отказа да каже в кой политически спектър ще се позиционира тя, както и дали ще се коалират с Мая Манолова.

Сценаристът от "Шоуто на Слави" и екип от няколко души внесоха над 3 700 подписа в съда минути преди 11 часа. Пред медиите те обясниха, че все още е твърде рано да казват каква ще бъде политиката на партията, а за всяко нейно решение щели да информират.

Запитан ще се коалират ли с Мая Манолова, която бе първият гост в предаването на Йорданов по новата телевизия на Слави 7/8, сценаристът отговори, че все още е рано за подобни въпроси. Той обясни, че са поканили бившия омбудсман, тъй като е била втора на вота в София, а спечелилата кметското място в София Йорданка Фандъкова вече се е изявила по редица медии. 

Очаква се съдът да се произнесе по регистрацията на партията.