Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мелания и Доналд Тръмп
Мелания и Доналд Тръмп

Не напразно по време на венчалната служба свещеникът пита младоженците дали ще в бъдат заедно в добро и зло, здраве и болест, богатство и бедност и т.н. Вричайки се официално един на друг, те се обричат на любов и подкрепа независимо от обстоятелствата. От клетвите им се подразбира, че ако нещо лошо се случи с един от тях, другият ще приеме болката му за своя, ще тъгува и скърби... Или поне така би трябвало да бъде. Очевидно не такъв е случаят с президентската двойка на Съединените щати.

По време на частно събитие за набиране на средства, състояло се преди няколко дни в "Trump Hotel", Доналд Тръмп се пошегува, че ако бъде прострелян, съпругата му няма да пророни нито една сълза, съобщава dir.bg.

В речта си държавният глава на Америка спомена стрелбата по републиканския конгресмен Стив Скалис през 2017 г., когато той едва оцеля след покушение. Президентът коментира, че членът на Камарата на САЩ е проявил изключителна сила и присъствие на духа. След това стопанинът на Белия дом обясни как същия ден е срещнал половинката на ранения политик - Дженифър.

"Когато я видях в болницата в онзи съдбовен ден, тя буквално си изплакваше очите... Имам предвид, че не много съпруги биха реагирали по този начин, изправени пред трагедия, знам, че моята не би", заяви Тръмп.

След изказването му американските таблоиди започнаха да се питат какво точно иска да каже той. Една част от тях разтълкуваха думите му така, че Мелания не би дала външен израз на евентуално страдание, а други - че нея изобщо не би я било грижа, ако на мъжа ѝ се случи нещо лошо. В крайна сметка щатската преса стигна до заключението, че хуморът е начинът, по който Доналд Тръпм се справя с тежката ситуация с импийчмънта.