Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Възрастна жена е била блъсната на пешеходна пътека на централния бул. "България" на Пазарджик, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Пострадалата е с фрактура на рамото, но без опасност за живота, съобщиха от областната болница в града.

Инцидентът е станал около 10ч. във вторник, когато 78-годишната Люба С. тръгнала да пресича натоварения булевард на една от пешеходните пътеки. В този момент автомобил "Рено", управляван от 32-годишния Ангел А., връхлетял върху жената. Водачът реагирал незабавно, качил в колата си пострадалата и я откарал в областната болница. Пробите за алкохол и наркотици на водача са отрицателни.

Половин час след този инцидент млад мъж е самокатастрофирал с колата си на пътя между Пазарджик и село Огняново. 24-годишният Стоян Н. от пловдивското село Триводици е с тежка черепно-мозъчна травма, вследствие на катастрофата, и лекари се борят за живота му. По данни на полицията тежкият пътен инцидент е станал заради несъобразена превишена скорост на движение на автомобила. Вследствие на това колата на тежко ранения мъж е излетяла от пътното платно и се е преобърнала в крайпътна нива.