Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Родителите Галя и Михаил
Родителите Галя и Михаил

Лелята и бабата по бащина линия на изоставеното 6-месечно момченце в кв. “Люлин” са поискали да поемат грижите за него с молба до социалната служба. Това твърди във фейсбук сестрата на 28-годишния татко Михаил Кьосев. Той и майката Галя Рангелова бяха освободени от ареста късно в четвъртък.

От техни постове в социалните мрежи става ясно, че още след раждането на момченцето през април са търсили дом за сираци, където да го оставят за отглеждане. Галя е разпитвала потребители в групата на “Люлин” и е искала съвет къде да отиде, за да предаде детето за грижи от държавна институция. Междувременно хора, които ги познават отблизо, се възмущават от Михаил и Галя и разказват как двамата и преди са оставяли бебето без надзор. Често пиели бира по кафенетата, а детето стояло на стол встрани и плачело. Социалните служби още търсят вариант за бебето. Има възможност то да бъде предадено на роднини, но се обсъжда и настаняването му в приемно семейство.

“Искам момиче” - това е написала майката Галя във фейсбук веднага след като е родила малкия Никола. Възмутени хора в социалната мрежа коментират, че може би затова е изоставила момченцето.