Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станка Марангьозова се казва убитата жена, намерена застреляна в автомобила й в столицата. Тя била открита днес 20,53 часа пред блок 18 в столичния квартал "Младост" от съпруга си.

Марангьозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата, научи "24 часа". Тя е обвинена, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея. Той е внесен от Софийската градска прокуратура. В началото на ноември 2011 г. тя е арестувана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява син на бивша министърка, че я е измамил. Обвиненията й обаче изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава. 

Не е ясно до какъв етап е делото, казаха за "24 часа" прокурори, които са работили по него, но в последствие са се преместили в по-горна прокуратура.

В момента на мястото на смъртта на Станка се провежда оглед. Криминалисти търсят улики. Не е ясно дали Станка се е самоубила или е била убита. За сега криминалисти отказват подробности.