Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Радко Паунов
СНИМКА: Радко Паунов

Арестуван е бащата на 19-годишния младеж, който причини тежката катастрофа в Пловдив. При пътния инцидент загинаха двама младежи – на 16 и 19 години. Зад волана e бил техен 19-годишен приятел без книжка. Той се е движел с висока скорост. Катастрофата става на кръстовището на булевард „Марица” и „Източен”, където автомобилът се удря в уличен стълб.

Първоначално бе съобщено за една жертва, но по обед в коритото на реката бе намерено тялото и на друг младеж, загинал при катастрофата. Инцидентът е станал тази нощ около 2 ч. Лек автомобил се врязва с голяма скорост в уличен стълб, младеж загива на място, други двама, които са се возили в колата, са откарани в болница. На сутринта хора от "Столипиново", откъдето са младежите, разбират, че в колата се е возело още едно момче, което липсва.

Девет часа след тежкия инцидент, в обраслото с гъста растителност на корито на река Марица хора от Столипиново намират тялото на 16-годишното момче, което е изхвърчало при удара от колата.

Веднага след намирането на тялото на второто загинало момче около Марица се струпаха хора от Столипиново, възникна напрежение и недоволство заради късното откриване на втората жертва. От полицията съобщиха, че в момента на катастрофата не са имали информация, че в колата са пътували четирима. Затова и не са издирвали друг пострадал. Причината за тежката катастрофа е висока скорост, с която се е движил автомобилът. Водачът не е могъл да го овладее. В болницата му е взета проба за алкохол и наркотици, чакат се резултатите.