Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Венцислав Георгиев
Венцислав Георгиев

Албания го погва за изпитото от Борис вещество преди мача

Децата масово по мачове с чужди самоличности

Разследване за фалшиви документи срещу мениджъра на починалия на ринга в Албания боксьор Борис Станчов започва Софийската районна прокуратура, научи “24 часа”. Делото срещу Венцислав Георгиев е в 8-0 РУ в София и се чакат документи, които да пристигнат в прокуратурата.

От полицията установили, че Георгиев е знаел, че Борис играе с чужда регистрация - на братовчед си Исус. 21-годишният младеж почина от сърдечна недостатъчност по време на мач в Албания в събота. Според МВР именно треньорът, който е и мениджър на боксьора, го е накарал да извърши измамата. Тя започнала през м.г. Борис не искал да трупа загуби на свое име, а във всички мачове като Исус е падал. Според негови приятели двубоите били уредени.

“Това с чуждите самоличности е практика, но при децата”, разказаха пред “24 часа” източници от криминалния контингент, чиито деца са участвали в подобни схеми. “Синът ми е много добър, но нямаше години, затова ползва регистрация, която направихме на името на по-големия му брат”, разказа мъжът, който е сред популярните хора с проблеми със закона.

Междувременно в Албания също почва разследване срещу Георгиев. То е за веществото, изпито от Борис преди началото на мача.