Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Джесика Джеймс
Джесика Джеймс

Американската порно звезда Джесика Джеймс неочаквано е починала на 43 години във вторник. Тя е посрещнала смъртта си в своя дом в калифорнийската долина на Сан Фернандо, съобщи германското издание "Билд".

Все още не е ясно какво се е случило.

По информация на полицията приятел на Джесика я е открил в дома й, след като няколко дни не е успял да се свърже с нея и се е притеснил.

Той е извикал спешна помощ, която е констатирала смъртта на актрисата.

По-рано Джесика е получавала гърчове. В жилището й е открита рецепта за лекарства.

Тя става известна след 2000 г. Преди това 3 години е работила като учителка в основно училище.

През 2002 г. за първи път се снима в софт порно - тогава е на 26. През 2004 г. е първият модел, сключил договор с американското мъжко списание "Hustler". Тогава за кратко се оттегля от порно индустрията. Завръща се през 2005 г. с еротичния филм „Порно идентичността“.

Джесика Джеймс участва в над 200 филма за възрастни, от време на време се появява като актриса в телевизионни сериали и риалити формати в САЩ.

Името й е съчетание от нейното истинско име - Джесика Рединг, и името на бившия й партньор - Джеймс. Родена е в Аляска. Майка й има чешки и френски произход, баща й е бил агент под прикритие на DEA - американската Администрация за борба с наркотрафика, посочва ТМZ.

Само преди няколко Джесика съобщи на последователите си в Инстаграм, които са почти един милион, че си е взела няколко дни почивка от социалните мрежи и отишла във ваканция.