Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

СПОРЕД германски учени от университета в Билефелд най-сексуалните животни са жабите. Освен че изпитват нагон, неутолим с десетки часове секс на ден, земноводните често правят групов секс. Според учените консумирането на месо от жаба носи също значителен полов заряд. Документирани са и случаи, когато жаби, на които и жабешките оргии не са им достатъчни, налитат на риби, и то доста по-големи от самите тях. Учените все още не са изследвали междувидовите оргии.

 

Вицове:

Фокусник работел на кораб. Понеже пътниците се сменяли постоянно, фокусникът показвал винаги едни и същи фокуси. За негово нещастие папагалът на капитана, гледайки го достатъчно пъти, научил всичките му номера и започнал да разваля представленията му с викове от рода на: "Не, не! Това не е същата шапка! Истинската е п...од масата..." или "Погледни в джоба на гърба му... там е..." и т.н., издавайки тайната на всичките му фокуси. Фокусникът бил бесен, но нямало какво да направи - папагалът е на капитана.
Веднъж корабът претърпял корабокрушение и по чудо само фокусникът и папагалът се спасили и продължили да плават на някакви останки от кораба. Фокусникът гледал злобно към папагала, който също не откъсвал поглед от него. Накрая след седмица папагалът не издържал: "Е добре де, добре. Предавам се! Къде е корабът?"


 * * *


Здравейте, аз съм новата ви съседка!
- Отгоре или отдолу?
- Ама недейте толкова бързо де, изчакайте поне да се запознаем...


* * *


Египетски фараон диктува на каменоделци паметен надпис върху обелиск:
- Аз, Рамзес, в година 3500, победих хетите в страховита битка - каменоделците дълбаят йероглифите. - Нека поколенията знаят, че победата се дължи на моите забележителни способности на пълководец и мъжеството на воините ми.
- Колега - пита единият каменоделец другия, - забравих как се пишеше "мъжество", с две