Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

Макар в момента да има престижна професия и стабилна връзка, Тексас Пресли с носталгия си спомня студентските години, в които пробива в порното.
До ден днешен тя е убедена, че дългият секс пред камерата носи не само хиляди възбудени зрители, но и благ характер.


"Ако има нещо, което би могло да ме върне в порното, това са мъжете актьори. Идея си нямам как многочасовият секс променя характера им към по-добро, но това е факт. Всички, абсолютно всички порноактьори, които съм срещала, са уникални добряци, с чувство за хумор" - обяснява бившата звезда с огромни гърди и стегнат задник.
За разлика от мъжете, жените в индустрията са


зли и гадни


а сексът пред камера ги прави още по-лоши, казва Пресли.
"Жените порноактриси са голяма смрад! Мрънкат, имат нечовешки претенции и се мислят за съвършената хубост. Постоянно правят злобнички мръсни коментарчета. Още си спомням как след един наистина изтощителен ден пред камерата една колежка дойде и злобно ми подметна: "Вече може и да родиш". Мен краката ми трепереха и бях плувнала в пот. Ако не бях толкова изморена, щях да є издера очите! Да не говорим, че въпросната колежка беше пробвала всякакви извращения" - спомня си бившата порноактриса.
Именно жена е причината Тексас Пресли


да се откаже завинаги


от филмите за възрастни. Името є е Тифани Тейлър.
"Няма, наистина няма порнозвезда с по-лоша хигиена от Тифани Тейлър. Дори сега, като си спомня, ми става лошо. Тя е некадърна порноактриса, капризна и не знае къде се намира. В същото време не се поддържа, дори не се къпе редовно и е истинско мъчение да участваш с нея, защото миризмата є може да те задуши. Снимахме общата сцена, аз се бях навела към нея на колене и внезапно ми стана лошо от ужасната є смрад. Скочих, отидох в тоалетната и повърнах. В същото време чувах как Тифани крещи, че съм є прецакала сцената и колко зле съм изглеждала. Замислих се, какво правя тук с тези хора,


облякох се и си тръгнах


завинаги от порното - спомня си критичния момент бившата сексзвезда. - Като имаш физиологични особености с мирис на умряла риба, поне може да не се държиш като принцесата на Персия. Природата ужасно много е осакатила някои същества, но защо те трябва да се изсипят в порното и да очернят една от най-хубавите професии" - гневи се Пресли.
Въпреки драматичния край на кариерата си, днес Тексас


с носталгия си спомня


за времето, прекарано в индустрията. "Запознах се с невероятно надарени във всяко отношение мъже, обиколих страхотни места, снимах се в невероятни къщи" - казва порноактрисата и разкрива една от най-големите мистерии - откъде се намират хубавите палати, в които по правило се снимат повечето лъскави филми за възрастни.
"Има два варианта. Първият е да се снима


в дома на порнопродуцента


Повечето от тях наистина имат разкошни имения. Рядко стигаме до този вариант по различни причини, най-често свързани със семейството на човека. Мит е, че от порно се изкарват огромни пари. Актьорите рядко имат къщи, в които да си заслужава да се снима филм. Най-често срещаната практика е да се


наема частен дом


за няколко часа. Понякога собствениците му дори не знаят какво всъщност се снима там. Сключват договора за няколко часа, а ние правим секс без никакви дубли, за да не се налага доплащане", обяснява Тексас.


До ден днешен тя си спомня снимките в огромен палат на брега на океана в Калифорния. Прелестният дом е собственост на възрастна двойка, които кротко закусват английски чай и палачинки, докато в къщата им се лее пот.


"Бях в обща сцена със Скот Нейлс. Той е един от най-надарените, с които съм правила секс, никога няма да го забравя. В разгара на една от сцените погледнах през прозореца и видях възрастна двойка, които закусваха в двора си. Явно бяхме в тяхната къща. Правех секс със Скот, а в това време гледах как възрастната двойка закусваха пай с череши. Иронията е уникално нещо", обяснява бившата порноактриса.

 

Розови туфли


"Въпреки че още през 2006 г. се отказах от порното, до ден днешен фенове ме разпознават на улицата. Повечето само ми подвикват: "Ей, Тексас." Но няма да забравя как веднъж ме спря един мъжага и ми каза: "Ти си розовичка като балетни туфли." Усмихнах му се и отминах. Няма нищо по-хубаво от доволни фенове", обяснява Тексас.